je toho viac... k @1 by som zase chcela o 10cm menej, k @5 by som brala o 2 viac a ešte asi 3 ďalšie veci, ale veď netreba zas toľko rozoberať nedostatky....
brala by som dlhšie nohy...ale aj takto sú dostatočne dlhé, čiže to je len môj "výmysel"...
ale ak by sme sa hrali na skutočných "opravárov", brala by som niečo podobné ako @smajdalf dobre kolená a vlastne aj všetky platničky v chrbtici, aby som nemusela prestať so športom, ktorý som milovala...
tiež som mal ten problém, babka mi poradila púpavu.....keď začne kvitnuť odtrhi kvietok alebo lístok a tým bielým mliekom čo z toho viteká, si tie bradavice potieraj
kurnik!! jedna vec? To je tazko povedat asi ma nic neserie nejako viac ako ostatne veci... vedela by som sem skor napisat poradie tych zmien, ak sa pod to daju chapat aj choroby, tak by som chcela byt zdrava, ziadny zdravotny problem nemat ...
A inak asi zadok by som zlepsila, neviem, aj ked prsia by mohli byt vacsie, a zrak bez dioptrii, chudsie stehna, ziadne strie... celulitida.. tazko vybrat jednu vec
....asi menšie prsia ..celkovo schudnúť 5 kg a je to top ..ale to sa dá aj bez KEBY ..takže žiadne keby nepotrebujem...suma sumárom ...nič by som nemenila
Nepáčia sa mi moje ruky. Občas chytajú bordovo hnedo hnusný mŕtvolný zožilnatený nádych. (blee) Všímam si to u každého s trochu tmavšou pleťou. Inak mi na mne nič extra nevadí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
aspon o dva kosiky.
je toho viac... k @1 by som zase chcela o 10cm menej, k @5 by som brala o 2 viac a ešte asi 3 ďalšie veci, ale veď netreba zas toľko rozoberať nedostatky....
ale ak by sme sa hrali na skutočných "opravárov", brala by som niečo podobné ako @smajdalf dobre kolená a vlastne aj všetky platničky v chrbtici, aby som nemusela prestať so športom, ktorý som milovala...
Na základke som mal náskok , tak sa predpokladalo, že budem velmi vysoký , ale rast sa mi zastavil už v 16stich tak ma to mrzí.
Aj keď tých 184 cm nie je málo.
Ale tak ani 2 metre by som zese nechcel
heh, ahoj,
tiež som mal ten problém, babka mi poradila púpavu.....keď začne kvitnuť odtrhi kvietok alebo lístok a tým bielým mliekom čo z toho viteká, si tie bradavice potieraj
mne sa všetkí stratili ...............filip
ja som však nevďačný a mám pocit, že ho zrádzam za všetko to dobré čo mi dal,
mám toľko toho čo naprávať, On ma tak veľmi ľubi , nesmiem ho sklamať ........
filip
Tak ako ma príroda obmenila taký som...
uz mi nevadi ani to ze mam panvu na pohodlne vynosenie stvorciat ani ta mierna pahorkatina na hrudi ja chcem OBOCIE
husté vlasy sú fajn nápad. alebo stačí že by nepadali toľko
A inak asi zadok by som zlepsila, neviem, aj ked prsia by mohli byt vacsie, a zrak bez dioptrii, chudsie stehna, ziadne strie... celulitida.. tazko vybrat jednu vec