Keby ste sa mali akurát teraz rozhodnúť medzi Canon 550D a Nikon D3100 alebo D3200? 18-55mm
čo by ste brali ? Canon alebo Nikon? C.550D alebo N.3200D? ak sa nepozeráme na cenu, ale iba na kvalitu foťáku, snímky telo fotoaparátu a ostatné všeobecné veci. objektív základný 18-55mm..
Teraz neviem ktorý z tých značiek je drahší, ale canon mi p
hh toto sa mi velmi paci-ako napr.niekto s nadsenim pre fotografovanie dokaze cele hodiny rozoberat kvalitu fotoaparatov, pricom ja nemam ani potuchy o com hovoria
určite Nikon D3200.. hoci som zástancom Canonu ale tentokrát to Nikon dotiahol dosť vysoko 24mpx to je rovno live prenos z mraveniska... a je aj o niečo lacnejší ako Canon...snáď si ho aj nájdem pod stromom...
z tichto uvedenych canon 550D , uz vidim ktorý amater rozozna vystup z 24 mega-duper-pixeloveho nikonu d3200 a napr. 550D, stale to je len aps-c , kebyze kupujem podla počtu pixelov tak si asi kupim kompakt lebo aj tie maju viac ako moja zrdkadlovka ktorá ma mnohonasobne lepsi vystup ach
Takto mi poradila aj jedna fotografka objektív 105 takže budem uvažovať ale ak kúpim alebo dostanem setový tak za vlastné to šmarím na nový objektív 105, lebo setový bude asi 18-55 tak neviem či sa mi oplati potom znova 105 brať možno ešte o niečo lepší...Takže Canon vzdávam a to som si myslela, že 550D je fáájn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.azfoto.cz/porovnat?g=foto...
Takto mi poradila aj jedna fotografka objektív 105 takže budem uvažovať ale ak kúpim alebo dostanem setový tak za vlastné to šmarím na nový objektív 105, lebo setový bude asi 18-55 tak neviem či sa mi oplati potom znova 105 brať možno ešte o niečo lepší...Takže Canon vzdávam a to som si myslela, že 550D je fáájn