asi auto by som si kúpila.. .. asi aj byt.. (ak by to bol fakt obrovský balík ) .. a neviem.. skúsila niekde investovať, dačo odložila a tak.. alebo by som možno aj dáky klub tu u nás založila len neviem či by mi to dlho vydržalo -.-
nakupila by som si veci ktoré chcem (oblečenie, kozmetika, notebook, pc hry, auto, bla bla bla) a išla by som s @dodol na brutalne dobru dovolenku niekam k moru a zbytok by som si odložila do buducna
Fuuuuh Asi by som veeeeeľa nakupovala, samozrejme nie len pre seba ... dala prerobiť byt,aby bola mama spokojná kúpila dva autá - pre seba malinké a pre sestru väčšie.. potom by som veľa cestovala.. kadetade.. zobrala kamošky do LA a užili by sme si super čojaviem mesiac dva však sa môžeme vrátiť
asi tak 1,5 Mil. EUR by som hneď vedel kam investovať (pravdaže tak aby boli o 5-6 rokov späť aj s pekným ziskom), z ostatných by som si vyplatil hypotéku, dokončil dom, rozdal a zbytok odložil a inak by som pracoval tak isto ako teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
veď toto je téma hodná veľmi dlhého článku do blogu
Zmena školy by však bola prvoradá.
...á možno si nečo ešte nechala a nečo dala do deckého domova
a ja by som si kúpila.. iPhone,oblečenie,hry a tak no..
splatila by som hypotéku (ak by sa to nedalo naraz, tak by som založila účet, odkiaľ by splátky chodili automaticky)
splatila by som matkinu pôžičku a dala jej nejaké peniaze
poslala by som rodinu dopiče a kúpila by som si nejaký byt alebo chalúpku
kúpila si päť mačiek
asi dvadsať klobúkov
dala by som našej škole prachy na zasklenie pavlača
tri tony kníh..........a zvyšok do banky