Ja som sa vždy túlala po vonku..kamarátky sa na mňa v najhorších chvíľach vykašlali..rodinu nemáme..nemala som kde ísť..no svet je veľký vždy ma zanieslo na nejaké nové miesta..a vrátila som sa podľa toho ako som sa cítila..no nikdy nie dlhšie ako 24 hodín..a áno,mala som na útek bohužiaľ pádne dôvody..dúfam,že to už nebudem musieť opakovať.
zrejme niekam do krcmy, do baru....a potom uvidime kam ma nohy zanesu...nesla by som za naj kamoskami skor za nejakymi znamymi, ale nie z rodiny a dalej by sa uvidelo...
Ja by som ušla jedine keby mám moc veľa peňazí na karte aby som si mohla zaplatiť všetky výdavky spojené s mojím útekom (jedlo,nocľah...), ale toľko peňazí nemám preto by som neušla
@keco - to už skôr ja keď idem domov tak hovorím že idem ku peti
ja osobne by som asi zdrhol tuto nad sídlisko do lesa... úplne hore je jedna útulná vojenská základňa. tam by som prebýval a strašil náhodných turistov a ranných bežcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja osobne by som asi zdrhol tuto nad sídlisko do lesa... úplne hore je jedna útulná vojenská základňa. tam by som prebýval a strašil náhodných turistov a ranných bežcov