HTC nie sú zlé mobily, ale keď mám porovnať konkrétne M8 s Xperiou Z2, tak vyhráva Z2. Je odolná, má lepší fotoaparát oproti M8... Celkovo je podľa môjho názoru lepšia... Ale rozhodnú hlavne tvoje preferencie.
podľa mňa je hliníkova m8 rozhodne oveľa odolnejšia ako SKLENENÝ mobil - pozri si video ..
ale áno má kvalitnejšie fotky (z8), ale mne sa zase páči ta 3D funkcia na m8.. ale aj tak sa rozhodujem..
@kevin
Mám Z1, na zem mi spadla asi 20x z 1,5m výšky a nedávno dokonca letela asi z piatich metrov na zem. Nič jej nie je, okrem škrabancov na okrajoch kovového rámčeka.
U nasledovníka to určite nebude horšie.
Btw, také videá ti môžem nájsť aj o Z2
(Je to síce len drop test, ale predná strana disponuje sklom Gorila Glass, takže to bude asi narovnako s M8, čo sa týka škrabancov.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
taká možnosť nie je ak si si nevšimla.. či iba hejtovať si pršila? :p
@sufurky prečo?
@kunikund
ale áno má kvalitnejšie fotky (z8), ale mne sa zase páči ta 3D funkcia na m8.. ale aj tak sa rozhodujem..
Mám Z1, na zem mi spadla asi 20x z 1,5m výšky a nedávno dokonca letela asi z piatich metrov na zem. Nič jej nie je, okrem škrabancov na okrajoch kovového rámčeka.
U nasledovníka to určite nebude horšie.
Btw, také videá ti môžem nájsť aj o Z2
(Je to síce len drop test, ale predná strana disponuje sklom Gorila Glass, takže to bude asi narovnako s M8, čo sa týka škrabancov.)