no pri čítaní poslednej knihy som prišla na to, že v nej bolo veľa krásny viet. A tak som si ju prešla ešte raz a zapísala som si tie vety do "zošita" . Takže od teraz to asi takto budem robit stále.
jedine do malého princa a aj to strašne jemne ceruzkou čítam ho každoročne a keď som ho čítala asi po tretí krát(rátajúc aj to keď som bola dieťa) tak som prišla na to že veľa vecí v knihe sa mi javia inak a tak si niektoré vnemy z myšlienok zapíšem/obnovuje/gumujem a tak robím to opatrne takže na knihe to nevidieť.
Nie... ale tuším v Dorianovi som si zakladala papierikom zaujímavé stránky a jemnulilinko ceruzkou a s hroznými výčitkami podčiarkla pár zaujímavých myšlienok
@tunidlo@tikalok@32@33 Pripomenuli ste mi, ako vyzerala väčšina mojich učebníc... najmä tie čítanky...
Ale to len preto, že sme aj so spolusediacou z lavice obe patrili medzi tých poctivcov, čo si nosia knižky a tá moja potom skončila u kamarátok z ktorých si knižky nenosila ani jedna... A vždy sa mi vrátila s novým obrázkom :S
ano, podciarkujem ceruzkou ak je moja, zvyraznovacom zvyraznujem ak je skolska, perom kruzkujem ak je z kniznice. a vzdy vyuzivam tie farebne lepiace papieriky...
Zalezi od knihy, ale vsobecne nie. Ja si knihy vazim a snazim sa zahovat ich povodny stav. A tak na ne posobi uz len cas a podmienky skladovania, teplota, vlhkost, svetlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Poznámky si píšem do svojho knižného zošita..
Ale to len preto, že sme aj so spolusediacou z lavice obe patrili medzi tých poctivcov, čo si nosia knižky a tá moja potom skončila u kamarátok z ktorých si knižky nenosila ani jedna... A vždy sa mi vrátila s novým obrázkom :S
aj cosi ine ako literaturu do prace alebo skoly.
v starsich knizkach ale mam vela poznamok.
ale zvykla som si pekne myslienky z knih vypisovat..ale nie z mojich kniz,z pozicanych