@kakofonicka Tak ale tie mobily sú im tam naprd. Veď skoro všade majú rušičky na signál aby sa nemohli spojiť so svetom a ak má aj nejaké percento ľudí mobil tak to bude nejaký starý alcatel.
@emzaaak podla mna tie mobily su najmensi problem ja si napriklad nedokazem predstavit svoj zivot bez chladnicky aj ked teda viem, ze vsetko sa da vyriesit a ja som uz asi pohodlna, ale nechcela by som tak zit
Keď sme ešte s mamo zdieľali domácnosť, tak ona zvykla nechávať nabíjačku zapojenú a mňa to vytáčalo, lebo to pišťalo..ale počula som to vždy len ja
Ono aj, keď mám na nabíjačke mobil a je už nabitý tak proste počujem ako piští
Neviem či to mám nejakú super(otravnú)schopnosť
@melancholik ale vieš, aké to je otravné?! si pamätám, keď som veľa x došla mame do izby a hneď som začala prudiť, že isto neodpojila nabíjačku, lebo piští a samozrejme som mala pravdu a ona na mňa len nechápavo pozerala, že ona nič nepočuje a pri nej toto bolo furt som rada, že už máme oddelené domácnosti, lebo by som sa scvokla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale ked idem niekam prec vypinam predlzovacku
nie to este zo steny... resp. z predlzovacky
Ono aj, keď mám na nabíjačke mobil a je už nabitý tak proste počujem ako piští
Neviem či to mám nejakú super(otravnú)schopnosť