Táto otázka mi napadla po mojej nedávnej skúsenosti. Vždy si brávam so sebou telefón, aj keď idem len pár krokov, napr. do obchodu. Vtedy som si naň spomenul ale až vo výťahu a bol som lenivý sa poň vracať.
Náhoda je blbec a práve vtedy bol potrebný. Spadol som na zem a potreboval som si zavolať sanitku. Musel som tam teda čakať, kým niekto pôjde okolo, bolo to blbé . A blbé to bolo aj potom dlhý čas v nemocnici, nevedel som sa spojiť s kamarátmi, oznámiť to spolubývajúcim, spolužiakom, kolegom v práci, ...
Ono sa to síce nezdá, tých pár minút vonku vyzerá byť v pohode, nestalo sa nič veľa krát pred tým, nestane sa ani teraz. No netreba sa na to spoliehať, mobil je fakt užitočná vec
Nezvykla som... este kym mi fungoval mp3-prehravac tak som aj vencit psika chodila len s nim + klucami (a to som sla na hodku do lesa , mobil by mi zavadzal vo vrecku.
Asi by bolo celkom neprijemne, keby spadnem, no. Ale uz mi ten prehravac nefunguje, uz nosim mobil, takze uz je to ok
inak ja mam furt tichý režim,lebo zvonenie aj tak nepočujem,stačí ,že cítim vibrovanie xD .....a beriem si ho so sebou všade ak sa dá,lebo človek nikdy nevie...ale ak idem len dakde na par minut a zabudnem ho tak srat nato,no ale ak na dlhsie tak sa samozrejme vratim
@feklus poznal som jedného takého ale nikdy som sa ho neopýtal na pointu, prečo využívaš telefón v tichom režime? Aký to má význam pre teba a aké s tým máš skúsenosti?
@inversi ja ani neviem, zvykol som si kvoli skole ho mavat v tichom aby som si to nemusel furt menit a uz som si nato nejako navykol+ ked nechcem zdvihat mam to pici a poviem ze som nepocul :3
mobil si beriem iba ak idem niekam ďaleko a používam aj dopravný prostriedok..tak si ho beriem na to,aby som si mohla vygúgliť dopravné prostriedky a počúvať pesničky cestou a keď sa s niekym mám niekde stretnúť,tak aby sme sa dohodli
ale inak nevidím dôvod načo by som si brala mobil na vynášanie smeti..aj keby ho vynášam 5 hodín,tak si mobil nevezmem
aj tak jediný kto mi volá/píše je mobilný operátor
lebo nikdy nevieš, kedy sa ti čo stane... teda aspoň u mňa to veľa krát bolo, že zrovna keď som na 5 minút vybehla von bez telefónu, tak som sa buď vymkla, alebo mi ušiel pes, alebo niečo, čo som potrebovala proste obvolať...
áno, už sa mi stalo, že som išiel von vyniesť smeti a pokazil sa mi zámok na vchodových dverách do bytu, nemohol som sa dostať do vnútra a ani by som nemohol nikomu zavolať keby som nemal pri sebe mobil
Čo ja viem,keď som doma tak jasné že nie,lebo trvá to tak maximálne 10 sekúnd ale keď som na priváte záleží od situácie. Väčšinou idem vyniesť smeti keď prídem zo školy,proste vtedy,keď som obutá a mám na sebe bundu tak to hneď vezmem a idem a vtedy mám aj mobil pri sebe
ako keď si spomeniem vo výťahu, že som zabudol mobil, okamžite stlačím tlačidlo STOP bezohľadu na to, či som vo výťahu ešte s niekým. Aj tak to všetci tolerujú, lebo vedia, že bez mobilu sa nedá ísť ani na 5 minút von.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Náhoda je blbec a práve vtedy bol potrebný. Spadol som na zem a potreboval som si zavolať sanitku. Musel som tam teda čakať, kým niekto pôjde okolo, bolo to blbé . A blbé to bolo aj potom dlhý čas v nemocnici, nevedel som sa spojiť s kamarátmi, oznámiť to spolubývajúcim, spolužiakom, kolegom v práci, ...
Ono sa to síce nezdá, tých pár minút vonku vyzerá byť v pohode, nestalo sa nič veľa krát pred tým, nestane sa ani teraz. No netreba sa na to spoliehať, mobil je fakt užitočná vec
Asi by bolo celkom neprijemne, keby spadnem, no. Ale uz mi ten prehravac nefunguje, uz nosim mobil, takze uz je to ok
ale kocúra si beriem so sebou, lebo sa ľúbi váľať v prachu na chodníku
ale inak nevidím dôvod načo by som si brala mobil na vynášanie smeti..aj keby ho vynášam 5 hodín,tak si mobil nevezmem
aj tak jediný kto mi volá/píše je mobilný operátor
a pomaly nikto mi nevolá
Al by dakto volal, zavolam s5
k teme...
hej berem ak ho nemam pod nabkou.
ja mam taku smolu, ze ked nemam mt pri sebe, tak prave vtedy niekto vola