Keď ma nevezmú na ani jednu školu z tých, ktoré som si vybrala ani keď podám odvolanie,tak čo ďalej, ponúkajú nejaké voľné miesta na iných školách alebo ako?
Dala som si Umeleckú, ale na ten odbor bolo veľa záujemcov a bohužiaľ talentovky som nespravila podľa ich predstáv, OA, tam berú 150 a som 239 a na Hotelovú akadémiu berú 58 a ja som 115, takže neviem či to odvolanie pomôže...
Určite ťa zoberú,veľa žiakov tam nepôjde a posunie sa ti čiara.... Na umeleckú asi pôjdu všetci,ale OA a Hotelovka nebude mať všetkých prihlásených lebo iste pôjdu na gymnáziá tí čo ich zobrali...
pamätám si na rovnaké stresy pred tromi rokmi ...ale naozaj každý sa dostane tam, kam chce ísť...držím palce v tvojom ďalšom štúdiu a hlavne nech ťa to učenie baví
Myslim, že tá určite niekde vezmú a ak bu predsa nie tak si zopakujes este raz deviatku tiež prežívam teraz takéto stresy držím palce , ale určite tá niekde vezmú, neboj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov