konkrétne toto nepočítam, ale počítam iné veci, že musí byť rovnako ... a znervózňuje ma, ak si jednu stranu drhnem dlhšie - takže možnosť, ktorá som označila, je najbližšie k pravde
fuf no to je na dlhšie, a hlavne neviem moc, ako by som ti to slovne opísala niekde na curaprox stránke mi vravela zubárka, že majú aj dáke videá či čo... ale neviem, nepozerala som
@luc.ka jáj, takže používaš tú "curaprox metódu"... mňa to na jednej ich akcii učili ale celý čas ma tam znervózňoval chlapík s kamerou, dosť nepríjemné takže som si to nezapamätal =D
ja neviem, akú metódu používam tak, ako mi to ukázala zubárka, a neviem, o ktorej kefke vlastne hovoríš, lebo s tou "normálnou" veľkou si ja už moc zuby nedrhnem, hlavne s tou single si ich čistím... no, dobre, to je jedno
Nie, že presne počítam. Ale idem rytmicky, takže na doby . A to už nemusím počítať presne, to si odkrokujem a proste počujem . A vychádza to tak najlepšie 8).
@greenbunny Nemáme veľmi priestornú kúpeľňu, ale občas na to príde (*ale inak.. dúfala som, že tamto nepresne vyjadrené vyjadrenie si nikto nevšimne, tak si ma /ne/potešil .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2.
3.
fuf no to je na dlhšie, a hlavne neviem moc, ako by som ti to slovne opísala niekde na curaprox stránke mi vravela zubárka, že majú aj dáke videá či čo... ale neviem, nepozerala som
ja neviem, akú metódu používam tak, ako mi to ukázala zubárka, a neviem, o ktorej kefke vlastne hovoríš, lebo s tou "normálnou" veľkou si ja už moc zuby nedrhnem, hlavne s tou single si ich čistím... no, dobre, to je jedno
NIE, iba mi o nich zubárka hovorila, že sú...
ja to nepotrebujem iní kriplaví by sa mali o to zaujímať
eeeee no popravde si asi idem umyť zuby najprv xD
jasné, v bezpečnej vzdialenosti odo mňa a mojich vlasov... ♥
aaaa no a raz za rok ošmirgľovať ten humáč neni nič moc teda...
raz za pol roka tak co uz no fajcic mi chuci, ale aj zuby scem mat pekne, tak sa to musi kombinovat dajako !
skús vymeniť frekvenciu oboch spomínaných činností...
a umývanie medzi zubnou kefkou sa stáva návykové pozor na to
@anniedecadence už len prasačie štetiny a popol ti tam chýbajú