@n0win0u nie, ked uz mam susne, tak vytiahnem dalsie papierie z bankomatu potom na konci tyzdna zoberem vsetky hrdzave dukaty a dam ich mame, ta nimi rada plati.. ja na to nemam nervy...
@tommyhot : ja to robim tak, ze mame to dam a ona mi to rozmiena za nieco ludskejsie ale zase ked su akcie, tak to proste bud stratim alebo vsetko dokazem zuzitkovat abo co. rano rozbity sa zobudim tak nemam nikdy medene
@etelnair Radšej cash, ale mohol by som si zriadiť kreditku, len teraz je to také, to by som mal nejaké junior alebo čo. To sa mi nechce, radšej počkám a potom budem mať správnu kreditku. Takisto aj s vlastným bankovým účtom. Viem, že si môžem zriadiť aj teraz, ale radšej počkám do 15 a potom budem mať vlastné konto bez toho aby to bolo nejaké junior cez rodičov. To nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tých 5 sekúnd nepovažujem za nejaké zdržanie.
alebo platím kartou lebo som už veľký (kkt) a teda môžem.......ale nie, strácam peniaze
Tak neviem, aký máš názor?
Inak keď si predstavím, že by som mala počítať a spočítavať... to by som nedala
Občas robím aj to, že keď platím veľkým množstvom drobných, mince rovnakej hodnoty dám k sebe, aby sa mu/jej to lepšie počítalo