chcel som byť kozmonautom a každému som to hovoril už od škôlky keď mi všetci hovorili že to nejde tak som plakal kvoli tomu a chcel osm byť radšej archeológ ...
každý film čo som videla som chcela dačo iné xD
ked som videla smrtiacich anjelov som chcela byť nájomná vrahyňa, to sa ma držalo dosť dlho a potom som chcela naháňať tronáda ako v tých katastrofických filmoch a ptm som chcela byť herečka, pilotka atd proste vždy niečo iné
Keď som bol úúúplne malý, tak to bol smetiar, z dôvodov, ktoré sú uvedené v @15
A potom ma veľmi dlho držala predstava šoféra autobusu...pretože ma fascinovala jazda veľkým vozidlom a všetky tie čudlíky, ktorými šofér otváral/zatváral dvere a tak
nič
ked som bola malá vôbec som neriešila čo zo mňa bude
(ale rada som hrala na hudobných nástrojoch , samozrejme len detských) mala som dve hračkárske gitary a jeden syntetizátor a strašne som chcela istú dobu husle no rodičia povedali že je to zbytočné tak som ich nedostala.
takže hej, vôbec ma neprekvapuje že teraz zo mňa nič nie je
dosť dlho som chcela byť modna navrharka, potom som chcela byť archeologička, a potom už take že som chcela byť hlavne bohatá lebo ked máte keš môžete byt hocikým ...
ja som vždy chcela byť patologička ale keďže som ľuďom nechcela prezrádzať svoje sny (stále to nerada robím) tak som im vravela že chcem byť dlhodobo nezamestnaný alkoholik (babke sa to moc nepáčilo
ešte som v záhrade umení v PO vždy nosil štetce a odstraňoval nánosy z tej starej historickej steny, a keď som našiel kuraciu kosť v domnienke, že je to dinosauria, áááááááááááááááááááááá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
neviem spievat,
neviem hrat,
volaju ma
peter nagy
stále chcem byť kozmonaut
ked som videla smrtiacich anjelov som chcela byť nájomná vrahyňa, to sa ma držalo dosť dlho a potom som chcela naháňať tronáda ako v tých katastrofických filmoch a ptm som chcela byť herečka, pilotka atd proste vždy niečo iné
no a potom pilotom.. karierny postup..
A potom ma veľmi dlho držala predstava šoféra autobusu...pretože ma fascinovala jazda veľkým vozidlom a všetky tie čudlíky, ktorými šofér otváral/zatváral dvere a tak
ked som bola malá vôbec som neriešila čo zo mňa bude
(ale rada som hrala na hudobných nástrojoch , samozrejme len detských) mala som dve hračkárske gitary a jeden syntetizátor a strašne som chcela istú dobu husle no rodičia povedali že je to zbytočné tak som ich nedostala.
takže hej, vôbec ma neprekvapuje že teraz zo mňa nič nie je
Potom to išlo geológ, architekt, geológ, programátor, matematik - to ma drží ešte stále
princezná
vedkyňa
spisovateľka
chemička
veterinárka
niekde tam bola tuším aj archeologická fáza, ale nepamätám si
prekladateľka
no, až na chemičku a veterinárku, ešte stále mám šancu ostatné dobehnúť
ešte som v záhrade umení v PO vždy nosil štetce a odstraňoval nánosy z tej starej historickej steny, a keď som našiel kuraciu kosť v domnienke, že je to dinosauria, áááááááááááááááááááááá
a agent
(prve by som asi uz nedal, ale druhe sa da cez ITcko, aj ked len taky analytik)