Keď to zničoho nič začne tak to aj zničoho nič skončí.....
Mne sa to už veľa krát stalo a ani som si to až tak neuvedomovala prišla som na to až neskoršie. Či sa to týkalo vzťahov, rodiny alebo zdravia. Skúste sa zamyslieť či sa vám také čosi nestalo.
no môže sa také stať ešte si nezažila napríklad z ničoho nič ťa začne bolieť brucho, noha či hlava??Abo láska ešte nikdy si sa nezalúbila do niekoho hneď na prvý pohlad to je tiež z ničho nič proste prekvapenie nečakala si to.....
@6 , @7 : osobne keď ma bolí brucho alebo hlava, môže to vzniknúť náhle, v priebehu sekundy, bez varovania, ale nie je to z ničoho nič, lebo viem vždy z čoho to je a ako sa dá tomu pomôcť.
Keď prerastie kamarátstvo v lásku, to je z ničoho nič? Láska je z kamarátstva a ani to kamarátstvo nie je z ničoho nič... Aj láska na prvý pohľad nie je z ničoho nič, lebo niekde si (zvyčajne mimo domu - na ulici, na diske,...) a niekoho vidíš konkrétneho - ani ten chalan sa tam nevzal z ničoho nič - ale niekde je alebo niekam smeruje, teda sa stretli dve aktivity, dvaja ľudia...
termin znicho nic je dost znami, vsetko sa vsak deje s istym zamerom. podla mna tu maju niektory pravdu, napriklad m1k3, musim suhlasit, ale je aj kopec veci, ktore sa takto jednoducho vijadrit nedaju
myslim ze by nebolo odveci ozrejmit si co znamena "z nicoho nic", bo ako som citala prispevky tak pod tym asi kazdy xape nieco ine (resp. ja to xapem inak ako zvysok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
netreba brat vsetko tak tragicky
Keď prerastie kamarátstvo v lásku, to je z ničoho nič? Láska je z kamarátstva a ani to kamarátstvo nie je z ničoho nič... Aj láska na prvý pohľad nie je z ničoho nič, lebo niekde si (zvyčajne mimo domu - na ulici, na diske,...) a niekoho vidíš konkrétneho - ani ten chalan sa tam nevzal z ničoho nič - ale niekde je alebo niekam smeruje, teda sa stretli dve aktivity, dvaja ľudia...
termin znicho nic je dost znami, vsetko sa vsak deje s istym zamerom. podla mna tu maju niektory pravdu, napriklad m1k3, musim suhlasit, ale je aj kopec veci, ktore sa takto jednoducho vijadrit nedaju
Ty si fakt majster vo vysvetľovaní vecí
Ale tak hlavne, že si založila tému o stupídnej vete, ktorú neozrejmíš
Poradím ti, nezakladaj témy
Ďakujem za radu, zoberiem si ju so sebou na záchod
Ďakujem za posudok a zdelím ti jednu životnú múdrosť - Nie všetky veci, ktoré uvidíš napísané majú za účel byť vtipné