ja dolezite city vytvaram az ked viem ze z druhej strany uz su, takze potom to mozno jemne dam najavo, ze ok, toto by asi slo, je mi s tebou fajn...ale ten vazne vazny prvy krok by som nespravila. ved ono je to v podstate sranda cakat, ako sa s tym popasuje chlap
keby spravila aj,, prvý skok ", tak je to jedno, ale netreba to preháňať . a nezáleží či žena alebo muž , na vyjadrovaní citov slovne nie je nič zahanbujúce, skor by mi prišlo trápne niekoho zavádzať, lepšie ked sa veci hovoria priamo a hned.to už ako to skončí je nepodstatné
@10 tiež by som to rada vedela... neviem, možno to nejak nepotrebuju, toľko mužov má o nich záujem...alebo tá známa ženská hrdosť (čo je podľa mna blbosť, no ale to je len môj názor). Ja si osobne myslím, že tým, že žena dá najavo čo cíti alebo čo chce, nestratí svoju hrdosť a ženskosť, ale ako vidím, je tu dosť názorov proti..
@topanocka presne tak. je mi blbe aplikovat nanho "osvedcene triky" a navyse, ked to uz tusi (mam pocit, ze chlapec to tusi hned, ako sa nanho pozries) tak som mu to povedala priamo.
som žena, nemám s tým problém, keď to tak cítim to proste poviem... čo sa týka happy endov je to zložitejšie, niekedy ma druhá strana prijala, inokedy odmietla...
som žena, viem dať najavo záujem ale viac nie, nie že by som sa hanbila, bola nesmelá alebo málo sebaistá, ak by len o to osloviť niekoho išlo nemala by som problém.....iba som v tomto staromódna a chcem chlapa, čo dokáže urobiť ten "prvý vážny krok" a nie roztraseného hanblivého čo sa nezmôže na viac ako očumovanie a prešľapovanie na mieste.
- ale to skôr v takých tých zoznamovačkách, oťukávačkách
čo sa týka toho, že dlhšie niekoho poznám, kamoši, lepší kamoši a také nejasné randenie-nerandenie...hmmm..bolo, vyjadrila som sa potom a pád na hubu ou
@vintageprincess myslis? lebo na jedneho uz dlho hadzem uz dost dlho pohlady tak dufam ze si snad nieco vsimol nemam chut zacinat prva co sa tyka spoznavania
@doyouhearme tak, podľa mojich skúseností aj mne to trvalo dlho, kým som zistila, že chlapi sú proste iní... pre nás je to jednoznačné, oni si to možno ani nevšimnú, alebo z toho nerobia ťažkú hlavu...a možno majú pravdu...preto si myslím, že najlepšie je povedať rovno veci a hotovo, z toho určite nebude nedorozumenie, kým z pohľadov a úsmevov možno...(ale inak hej, aj ja by som rada stretla takého, ktorý by to pochopil aj bez slov
Nie som bojazlivá ale ohľadom vzťahov určite áno! Najmä keď sú to kamaráti. Vtedy radšej nehovorím nič a správam sa ako predtým, pretože nechcem aby sa to kamarátstvo pokazilo.
tak za prvé vyjadriť city a spraviť prvý krok nie je to isté. pozvať ho niekde, prečo nie aj keď som za to, aby žena veľmi priamo naznačila, že by niekam chcela ísť a chlap sa chytil (a môže to platiť aj naopak. lebo ak chce chytí sa a ak nie aspoň jeden nemusí priamo odmietnuť). ale celkovo len tak prísť za niekým a povedať že ho mám rada je divné... (jedine že by to bol dlhoročný kamarát ale aj tak)
@bludiacisvetom aj muzi maju city a tiez nam neraz ublizite, ked sa vam z nich vyzname. teraz si uz nikdy vzajomne medzi pohlaviami nebudeme qoli tomu vyznavat city? a neni to ani lahka korist, ked to povies v spravnom case
@antifunebracka
vačšina ten správny čas trafiť nevie. a nevravím že nikdy, keď to niekomu nerobí problém nech sa teda vyzná, či žena či chlap. ale mne to problém robí. :ehm:
@melancholik - ma to asi suvislost s tým že sme dlhodobo nastaveny na štýl - muž je ten ktorý dobíja ženu, alfa samec, ten kto o nu bojuje - stačí si pozriet histrocke filmy kde je to mierne zjavne viac ako v sučasnych. Zaroven žena je čiastočne nepristupna pre muža a tým ho ešte viac pritiahne - tj. mobilizuje jeho sily a on ide na lov (zaroven to vela žien používa ako strategiu na chlapa) Plus asi je v tom aj pôsobenie prirodzenej dominancie muža a submisivita nežnejšieho pohlavia...... a xyz ineho čo ma ani nenapadne teraz
mne sa to stava tak ze som ten menej aktivny..ale ked tak pocuvam kamaratov obcas o tom ako to skusaju na dievcata a tie su neurcite a clovek netusi, tak mi to aj clekom vyhovuje
Presne to som aj čakal až 30% žien odpovedalo že neurobilo by to no a že prečo sú ženy nešťastné? Pretože sa nechajú loviť chrapúňom miesto toho aby sa rozhodli aspoň raz sa stať lovcom...( česť výnimkám ktoré svoj osud chytili do svojich rúk )..Potom nadávajú keď ich využije alebo sklame a potom majú odstup aj k tomu najlepšiemu mužovi ..ja neviem ale...ak by som bol žena..tak si predsa vyberám idem a zoznámim sa s tým o ktorom si myslím že môže byť fajn...ak nieje idem ďalej ...ale niéé...väčšia žien je na toľko pyšná že neklesne na takú úroveň ...a pritom niekde v kúte stojí ich chlap snov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
omyl
v čom je problém?
- ale to skôr v takých tých zoznamovačkách, oťukávačkách
čo sa týka toho, že dlhšie niekoho poznám, kamoši, lepší kamoši a také nejasné randenie-nerandenie...hmmm..bolo, vyjadrila som sa potom a pád na hubu ou
ja neviem. ide len o môj dobrý vnútorný pocit. keby sa vyznám z niečoho prvá, cítila by som sa v nevýhode a zranitelná, a ešte by mi bolo aj trápne.
ale mám aj nejakú podobnú teóriu ktorú si načal. a to nie len muži, veď ani ženy nechcú ľahkú korisť, teda aspoň ja určite nie
vačšina ten správny čas trafiť nevie. a nevravím že nikdy, keď to niekomu nerobí problém nech sa teda vyzná, či žena či chlap. ale mne to problém robí. :ehm:
Lebo emancipácia.