...čo viac dodať?Mal som partiu kamaratov, zábava každy piatok, najlepšieho kamarata ktoremu som mohol vsetko povedať, potom prisla láska,svet gombička a každý den naplnený pohodou ,pokojom a šťastim...Nic vsak nieje nekonečne, vsetko sa musi casom dojeba
Mozno sa mi to lahko hovori...ale tieto situacie su tu presne pre to, aby si si potom mohol lepsie vazit a vychutnat tie pekne chvile ked pridu (a oni naozaj pridu)
a IStar --ja som na tom podobne...ale svoju rodinu a priatela zboznujem a tym sa pre mna negativa koncia.kazdy si musi najst svoje hodnoty---vsetko mat dokonale...to by bola moc nuda
jj, je to tak, zivot je ako sinusoida...a zivot je ako bonboniera, nikdy nevies, aky kusok dostanes. Ja som teraz dostala rumovu pralinku, lebo ich nemam rada
pretoze si si tu priatelku vybral zle (podla tvojich blogov). ale od toho samozrejme zla skola nezavisi, akurat je menej chuti do zivota, ked sa este ani nemas na koho tesit
kamarati občas zradia. ale zas ty musíš vedieť či im treba dať novú šancu alebo si hľadať iných ale myslím si, že ak ich poznáš dosť dlhú dobu tak sa kvôli dajakej somarine hádam nebudete baviť do konca života...čo sa vzťahov týka, ak si nie si istý rozíď sa s ňou. tuto jestvujú len dva smery buď ľúbiš alebo neľúbiš a na to si musíš odpovedať ty sám. ona sa sama od seba nezmení a ty taktiež nie, to by vás museli ovplyvniť veľmi závažné situácie, možno aj negatívneho charakteru. škola? prežiješ to. a rodina???to sa utrasie...
no niečo podobne prežívam aj ja a mam z toho psycho v hlave dosť premyšlam nad sebou samím ,ako ma vidia druhy ,kto som, viem že zrkadlo si nastavovať nie je dobre lebo človek sa pozna dosť dobre kde su jeho slabiny a tak mi ubudlo zo sebavedomia, nemam chuť chlastať nemám chuť na vipky ,nemám chuť sa baviť ,baliť holky už vobec ..neviem..prijebane obdobie skratka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a IStar --ja som na tom podobne...ale svoju rodinu a priatela zboznujem a tym sa pre mna negativa koncia.kazdy si musi najst svoje hodnoty---vsetko mat dokonale...to by bola moc nuda