väčšinou nie, len keď volám niekomu inému ako kamarátom a rodine (čo sa nestáva skoro nikdy)...ale mám s tým dosť problém, keď mne niekto volá (koho číslo nemám uložené) a nepredstaví sa, tak prvé dve minúty rozhovoru len rozmýšľam, kto to dokelu je
,,Ja som", v krajnom prípade priezviskom (alebo ako Nárazuvzdorná), ale je mi ukrutne divné niekomu hovoriť svoje krstné meno, a mám s tým dosť problém, ak niekto volá na pevnú linku matke a nespozná ma, keď zdvihnem.
@narazuvzdornaa mne sa stáva, že volajú mne, ale myslia si že to je mama a tak sa začnú predstavovať v štýle že "dobrý deň, tu blablabla, prepáčte, je tam XY?" a ja len tak na nich že "ehm.. "...to fakt neznášam
teraz ma napadlo, ako som sa minule zasekla u nás vo vchode vo výťahu a jeden ujo z vchodu ma vyslobodzoval a na jeho otázku, kto sa zasekol som odpovedala "Ja"
ked volam napriklad kamoske co ma ma v kontaktoch a ma na displeji napisane ze jej volam ja tak sa nepredstavujem ale ked volam niekam kde moje cislo nepoznaju normalne poviem meno
Ah tak. A máš aspoň nejaký charakteristický hlas, že Ťa ide vždy spoznať? Je počuť, ako slintáš, račkuješ, alebo máš sikavky, alebo aspoň nejaký iný.. originalitu?
@snehovavlocka Čiže priamo úmerný k veľkosti papuče? Mm, to musí byť príma. To by si podľa mňa mohla kupovať tie polovičné lístky omnoho častejšie a dokonca vravieť, že ešte nemáš ani občiansky .
No.. to je rozumné, keď niekomu voláš Ty a platíš si to .
@snehovavlocka A Ty si cez tieto všetky výhody podmienené Tvojim vonkajším pôsobením na okolie (včetne revízorov a tiet za pultom pokladní do ZOO!!) stále taká čestná? Obdivuhodné dievča, ja to stále vravím .
Viem, že v tom bude zas veľa háčikov, tak to už radšej nebudem rozvádzať a pripravovať sa tým aspoň o iluzorné predstavy .
Tigre mi nepripomínaj. Dnes som sa zase pristihla, že vrčím .
Mám písať jednoduchšie? V obrázkoch, alebo tak? 8)
@snehovavlocka Nehádaj sa so mnou! Toto si nenechám vyhovoriť .
Mmm, a hľa, môžem premostiť k snom a od snov inak aj k tomu, že ochvíľu asi pôjdem a preto Ti prajem ďalšiu dobrú noc .
Krákala? Ty počuj.. my by sme mohli založiť ZOO pre slepých a nevidiacich - vieš, aké by to malo nízke náklady na prevádzku? Len ešte treba zistiť záujem cieľovej skupiny (založíme anketu s možnosťami "som slepý a mám záujem o virtuálnu ZOO" a pod. - to bude istotka.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
"Kto je?"
"Ja som."
ved aj ja to robim ja telefone na zvoncekoch cau to som ja
@7
,,Ja som."
,,To bude asi omyl, veď ja som tu." / ,,Ja tiež."
@ciernaruzicka To mu muselo pomoct .
@narazuvzdornaa
Nikdy som nepociťovala také nutkanie. A tie cca dve (a menej) neznáme čísla do mesiaca to prežijú.
Ah tak. A máš aspoň nejaký charakteristický hlas, že Ťa ide vždy spoznať? Je počuť, ako slintáš, račkuješ, alebo máš sikavky, alebo aspoň nejaký iný.. originalitu?
a potom mlčím
ty slintáš?
No.. to je rozumné, keď niekomu voláš Ty a platíš si to .
Ja? Ugdwgh, nie.. ani moc nie .
ja nikomu nevolám :p predám ti voľné minúty, chceš?
aj som si myslela!
A môžem Ti z nich potom zatelefonovať ?
Pekne Ti to myslí .
no jasné
ech, menej ako tigrom.
no tú hlavnú anketovú hore
Viem, že v tom bude zas veľa háčikov, tak to už radšej nebudem rozvádzať a pripravovať sa tým aspoň o iluzorné predstavy .
Tigre mi nepripomínaj. Dnes som sa zase pristihla, že vrčím .
Mám písať jednoduchšie? V obrázkoch, alebo tak? 8)
oukej
zas? ale to nič, ja som minule krákala
to by asi nepomohlo
Mmm, a hľa, môžem premostiť k snom a od snov inak aj k tomu, že ochvíľu asi pôjdem a preto Ti prajem ďalšiu dobrú noc .
Krákala? Ty počuj.. my by sme mohli založiť ZOO pre slepých a nevidiacich - vieš, aké by to malo nízke náklady na prevádzku? Len ešte treba zistiť záujem cieľovej skupiny (založíme anketu s možnosťami "som slepý a mám záujem o virtuálnu ZOO" a pod. - to bude istotka.)
No a hlavne by som to nezvládla, tak vďaka .
nápodobne
budeš mať na starosti vymodelovať atrapy
Tak dobrú. Iba toto som potrebovala počuť a teraz už môžem ísť .
Myslíš, že im to nebude jedno? Oni su takí toto.. bezočiví - tú prácu nikto neodcení! A to vieš - umelecké ego potrebuje pomasírovať : D.