kedysi stále večer, neskôr som prešiel len na ranné sprchovanie + počas dňa keď som bol viac spotený potom som sa zas chvílu večer sprchoval a teraz zas ráno
To je strasne individualne, kazdy den inak, ja nemam takmer na nic presne stanoveny cas. Ziadne take, ze denny harmonogram... Ale zas lepsie je ho mat, len sa mi to akosi nedari, moj zivot je jeden velky zmatok
@wampirekiss no, síce sa do toho až tak veľmi nevyznám.. ale nepríde mi zrovna dobré umývať si vlasy dvakrát denne (tak som ťa pochopila, ak to tak neni, tak sorry ) ... masť ktorá sa na vlasoch vytvára má istú ochrannú funkciu, a čo ti tie vlasy chráni, keď ju zmyješ skôr ako sa stihne vytvoriť? (a nie, naozaj tým nemyslím, že uznávam fľašku Raciolu vyliatu na hlave akurát všetkého veľa škodí..)
Sprchujem sa na obed (kedze vtedy vstavam) a hlavne vecer predtym nez idem na pivo. Ale sem tam sprchu aj vynecham, ved ked som cely den doma tak sam sebe mozem smrdiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ináč ako kedy,raz poobede,večer,v nocii...ako sa mi chce
a hlavne, sprchujem sa každodenne
Niekedy i dvakrát do dna a to potom priblizne okolo 11 a zas večer..