Mala som asi 13, boli sme na chate ja, staršia sestra a oco... oco si zvykol vypiť a potom spal a my sme so sestrou boli na balkóne, rozpravali sme sa a ona fajcila a tak mi ponukla, nech to vyskúšam... skusila som a nic... vyfukla som dym a bolo to... potom mi sestra povedala, ze to mam aj vdýchnuť do pľúc, tak som to skusila ešte raz a to som sa skoro zadusila povedala som že radsej uz viac nie a ked sa sestra prestala na mne smiať, vynadala mi, že som jej oblizla filter
V 17-ke.
Bola som opitá a v podivnom psychickom rozpoložení. Ponúkli ma a odmietla som, no o chvíľu som jednému chalanovi zobrala cigaretu z úst a dofajčila.
11-12, neviem presne.
Vtedy sa mi to ešte úplne hnusilo.
A nejak od 13 to mám tak že ak ma niekto ponúkne rád si zapálim, ale len tak bežne sám od seba nefajčím a cigy si nekupujem.
Este som neskusala ani normalnu ani elektronicku...mam 27 takze drzim rekord myslim no a preco som si nikdy nepotiahla? No lebo nechcem vediet ako chuti nieco co nici vsetky organy vratane koze ... ale fajcenie je niekedy sexy ze
Asi keď som mal 17, a prišlo mi to úplne bez chuti a o ničom. Asi tak, že "WTF, to kvôli tomuto nato ľudia míňajú toľko peňazí?" Nikdy ma fajčenie nejak nelákalo, takže som si potiahol len pár krát keď dakto ponúkol alebo bola možnosť si zapáliť, ale stále na tom nevidím nič "úžasné", prečo je to fajčenie také obľúbené. Teda, okrem toho stereotypu a fajčiarskych prestávok... Zato cigara mi prišla celkom zaujímavá...
asi tak 11 som mala keď som potiahla babke jednu davidoffku a vyfajčila ju u nej v pivnici (!) a teraz nedávno som sa jej pýtala či na to vtedy došla a že nie, čo sa teda veľmi divím a chutila mi hnusne.
a potom som začala fajčiť keď som mala zlé obdobie na strednej (depky z intráku) a pravidelne po prvom skúškovom na výške
niekedy na základnej, ale to len zo zvedavosti a zlej partie potom na strednej som fajčievala, hlavne keď som pila..tak som bola potom príležitostný fajčiar asi až do 22 a teraz už nefajčím a priam sa mi to hnusí
asi 20
lebo keď sa s človekom, ktorého osobne poznáte pár hodín , spijete tak, že jej vravíte, že je to najlepšia spolubývajúca, akú ste kedy mali, tak nechať sa nakecať na toto je už to najmenej
(ale teda, bola som celkovo v nastavení, že som už dosť stará na to, aby som mohla vyskúšať a o to istejšie tvrdiť, že je to hnusné, takže v tej dobe to bola asi len otázka času )
@mobscene_69 takíto sú najhorsí... čo fajčili a prestali... potom maju tendenciu každého okolo seba buzerovať za fajčenie... neber to v zlom ani osobne
@salora jasné, ten čo prestal je najhorší, nie ten, čo to od 12ich nedokázal, že nebuzerujem ja nikoho, neviem z čoho si to vyčítal, ale vadí mi to, keď na ulici predo mnou niekto kráča s cigou v hube a všetok dym ide na mňa, vadí mi, že si do väčšiny pubov nemôžem sadnúť bez toho, aby som nesmrdela ako popolník..je mi jedno kto fajčí, nikoho od toho neodhováram ani nič, len mi ten smrad začal prekážať
po prvé - ako vieš, že nedokážem fajčím, chutí mi to a nemam zatiaľ dôvod prestávať, takže neviem, prečo by som sa mal o to pokušať a dokázať prestať...
po druhé - čítaj pozornejšie... nič som nikde nevyčítal a napísal som jasne, že to nemáš brať ani v zlom ani osobne... a poznám veľa ľudí, ktorí prestali a buzerujú, teba nepoznám, takže nič u teba neusudzujem a nič som nevyčítal nikde....
Nepamatam kedy presne som mala prvykrat, ale som nefajciar s prestavkami pocas ktptych strasne fajcim..inac som si vsimla, ze vacsinou krd to clovek skusi vo velmi mladom veku, tak sa ktomu este vrati, alebo uz od decka je zavisly
12 som mala moja mladšia sesternica fajčila od 10tich sem tam a chcela som vyskúšať aké to je tak som si s ňou zapálila. Nechutilo. Ale v prvku na strednej som začala pravidelne fajčiť tak 2 cigy za deň a potom sa to stupňovalo a chutilo. Momentálne nefajčím, už niekoľko mesiacov. >
Keď som mala 16, na jednej oslave ma prinútili spolužiačky a nechutilo mi to, ale vtedy som chcela byť cool, väčšina z triedy fajčila, tak však prečo nie aj ja a nejak ma namotali... a počas strednej to bol taký adrenalín ísť si zapáliť, cez prestávku za jedáleň alebo telocvičňu, cestou domov zo školy za nejakým rohom, na stanici a keď sme po večeroch chodievali von, na diskotékach, chatách a tak a hlavne sme sa stále báli, že nás kdesi uvidia rodičia, to bol teda strach!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a lebo som bola zvedava a nechutilo velmi
chutilo
lebo som chcel byt frajer
a fajcim doteraz
Bola som opitá a v podivnom psychickom rozpoložení. Ponúkli ma a odmietla som, no o chvíľu som jednému chalanovi zobrala cigaretu z úst a dofajčila.
Stacila mi
Vtedy sa mi to ešte úplne hnusilo.
A nejak od 13 to mám tak že ak ma niekto ponúkne rád si zapálim, ale len tak bežne sám od seba nefajčím a cigy si nekupujem.
a potom som začala fajčiť keď som mala zlé obdobie na strednej (depky z intráku) a pravidelne po prvom skúškovom na výške
lebo keď sa s človekom, ktorého osobne poznáte pár hodín , spijete tak, že jej vravíte, že je to najlepšia spolubývajúca, akú ste kedy mali, tak nechať sa nakecať na toto je už to najmenej
(ale teda, bola som celkovo v nastavení, že som už dosť stará na to, aby som mohla vyskúšať a o to istejšie tvrdiť, že je to hnusné, takže v tej dobe to bola asi len otázka času )
po prvé - ako vieš, že nedokážem fajčím, chutí mi to a nemam zatiaľ dôvod prestávať, takže neviem, prečo by som sa mal o to pokušať a dokázať prestať...
po druhé - čítaj pozornejšie... nič som nikde nevyčítal a napísal som jasne, že to nemáš brať ani v zlom ani osobne... a poznám veľa ľudí, ktorí prestali a buzerujú, teba nepoznám, takže nič u teba neusudzujem a nič som nevyčítal nikde....
Lebo som zvedavy clovek