niekedy v minulom ročníku, lebo som si nespravila referát (väčšina mojich zlých známok je zapríčinená mojou lenivosťou spraviť dačo navyše okrem písania poznámok na vyučku..)
pred 9 ci 10 rokmi....živo si to pamatám, bola som na vlastivede odpovedať z liptovského mikuláša či z čoho a dostala som jednotku, na druhý deň zase vlastiveda a ja som si naivne myslela, že ma už nevyvolá...FIGU! žiar nad hronom, päťka!
....
a vlastne ešte na gympli, asi pred 4 rokmi...optika, písomka z fyziky, všetky výsledky dobre, ALE päťka!
prečo? vraj všetko zle a dobré výsledky mi vyšli len náhodou ako fáákt brutálna náhoda! 4 príklady či koľko to bolo...pche.. neverím tomu škodoradostnému ujkovi ani slovo
tak na matike isto a tuším ešte na manažmente si zgustla či to mi len 4ky dávala... nehlaadiac či som to nmapísala vlastnými slovami alebo celé od slova do slova odpísala
ale zato si pamätám prvú bolo to z diktátu a keďže som mala zlý prvý, tak nám dala opravný, ale s tým, že musí byť bez chyby....zabudla som dať dĺžeň na záhradník...
prvý a jediný raz som ju dostala v druháku alebo v tretiaku a bolo to z matiky z písomky a tuším to bola sínusová a cosínusová veta alebo také niečo
som sa tam vtedy strašne vo všetkom zamotala a nič mi poriadne nevychádzalo a k tomu tam bol nejaký ďalší príklad kde sa hovorilo niečo o pochodovom uhle a to bolo dosť wtf a absolútne som si to nevedela predstaviť, načrtnúť ani nič...
na historicky prvej odpovedi z chémie na gympli. ale to bola „motivačná päťka“, tak som dostal ešte plusko, že aspoň dačo som vedel.
a posledne minulý týždeň, z matiky, matikárka vraj z toho bola zaskočená, pritom neviem, čo nechápe na tom, keď jej tri roky hovorím, že som z matiky úplne v riti.
Týždeň dozadu, profesorka napísala na tabuľu príklady z matiky a literally asi za 2 minúty pozbierala zošity. Kto nemal hotové všetko, ani nekukala a automaticky 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale asi tak rok tomu bude, zda sa mi ze posledny polrok som mala najhorsie len stvorky
....
a vlastne ešte na gympli, asi pred 4 rokmi...optika, písomka z fyziky, všetky výsledky dobre, ALE päťka!
prečo? vraj všetko zle a dobré výsledky mi vyšli len náhodou ako fáákt brutálna náhoda! 4 príklady či koľko to bolo...pche.. neverím tomu škodoradostnému ujkovi ani slovo
občas dostanem, ale vždy iba za "zabudnutú" úlohu... na písomkách alebo pri odpovediach to vždy dokážem dať aspoň na 4 aj keď neviem
píšem jak idiot
asi pred 2 týždňami.
som sa tam vtedy strašne vo všetkom zamotala a nič mi poriadne nevychádzalo a k tomu tam bol nejaký ďalší príklad kde sa hovorilo niečo o pochodovom uhle a to bolo dosť wtf a absolútne som si to nevedela predstaviť, načrtnúť ani nič...
a posledne minulý týždeň, z matiky, matikárka vraj z toho bola zaskočená, pritom neviem, čo nechápe na tom, keď jej tri roky hovorím, že som z matiky úplne v riti.
a niečo mi hovorí, že tento rok ich bude veľa…
a v piatok píšeme juhú.. ale ako vždy poslední, tak azda, ako vždy, budeme mať zasa najlepšie výsledky