@5 ahaa tak to neviem uš, aj moji starkí si ich skladujú v poháriku s tekutinou nejakou ale tak myslela som, že si ich aj umývajú a možno si aj hej, oni nie sú na takéto moderné tabletkové veci
@7 fú neviem či sú protézy tým, nad čím sa chcem zamýšľať ale možno to pozdvihne moju náladu....
okej, nepozdvihuje ju to, už dva dni som nebola pozrieť starkých a je mi z toho smutno
noo vacsinou tusim iba pred ale este plati aj moznost neumyvam si dnes som si neumyl napriklad a jebem na vas co si myslite ze je to zle to len jebnute reklamy vas presviedcaju ze sa maju zuby umyvat dokonca 2krat denne ja si ich umyjem asi 5 krat do tyzdna rano a staci mi to nesmrdi mi z huby ani nic
@sveter ja som o takom večernejšom čase schopná zamýšľať sa aj nad takýmito vecami, treba ma brať s rezervou.. a no, buď rada, že to rátaš iba na dni.. @cjubou myslela som si dačo takô, aj to starká robieva..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nečakala som inak tak veľa žltej!
okej, nepozdvihuje ju to, už dva dni som nebola pozrieť starkých a je mi z toho smutno
@cjubou myslela som si dačo takô, aj to starká robieva..