Čau birdz,
Chcel by som si kúpiť klasický analogový fotoaparát na film. Problem je že ani nemám páru aku značku ani nič. Na bazoši ich je spustuale absolutne sa v tom nevyznám Chcel by som ho kúpiť tak do max 50e. Nejaké nápady od majiteľov analógov?
@foxylady aha dakujem. Proste som rozmyslal ze chcem fotit fotky na analog a potom si ich davat vyvolavat a robit si fotoalbumi lebo digitalne fotografie ma uz nebavia. Chcel by som taky fotak z ktoreho ked vyvolam film tak tie fotky budu mat ´´stare farby´´, ze proste bude na vyvolanej fotke vidno akokeby bola taka staršia neviem ako inak to mam popisať . snad ma chapeš aôe zase nechcem tu lomografiu kde su tie farby už dosť nerealne. Fotim vsetko, od budov po portrety, prirodu. Neocakavam super kvalitu, stači mi ak na klasickej vyvolanej fotke bude kvality obrazu taka, aby jasne bolo vidno čo je tam sfotene
@foxylady natom nie je nič lol nebudem sa tomu venovať profesionalne chcem to len pre seba do albumu. No a do toho zenitu kupim film v hocijakej fotosluzbe ?
@matwoo tak to je jeden z poslednych co sa predava v kinofilmovom prevedeni.. ak chces nieco lacnejsie, tak Voigtländer Bessa.. ale ten tiez nestoji 50...
@interrupcio aj 850e je veľa ... taketo drahe veci by som nevyužil a jednak ani na ne nemám len som sa chcel poradiť lebo jedna znama kupila tiež kinofilm nejaky dosť stary za cca 20 a fotky ktore robi sa mi pačia tak som si povedal že či neexistuje nejaky model dajme tomu 2x drahši s trocha lepšou kvalitou. Do 50e fotoaparat ktory bude splnat moje poziadavky určite najdem len som sa chcel poradiť že aky, nakolko vobec neviem ake značky existuju
Ja som ho zháňala pre priateľa vlani, ale do 50€ len ťažko zoženieš
Nakoniec som kúpila tento ( » www.tpd.sk/fujifilm-instax... a to ešte patrí medzi najlacnejšie. Ale je s ním spokojný Ja som použila aj zľavu takže to až také hrozné nebolo ( » www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/).... Aj keď, podľa môjho názoru sú digitály aj tak praktickejšie. Ale keď to niekoho baví a má na to nervy tak klobuk dole palec hore
@matwoo
Ak nie ste úplný archaista, odporúčam skôr fotiť na digitál a následne fotky vyvolať, ak majú byť určené do albumu, výjde Vás to lacnejšie. Pri starých analógoch riskujete, že ich nebudete vedieť ovládať a neberte to prosím, ako urážku. Mnohé z nich totiž majú úplný manuál, žiadne automatické režimy. Čakajte manuálny (alebo žiadny) expozimeter, manuálnu páku na nastavenie clony, páku hlbky ostrosti, manuálnu závierku a samozrejme manuálne ostrenie na objektívoch a tak ďalej. Nie je to fotoaparát typu, "vložím film a cvakám". Ak už si vyslovene potrpíte na kinofilm, voľte skôr plné automaty. Väčšinou to spoznáte tak, že do nich idú tužkové batérie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no a povedz čo od toho čakáš aby sme ti mohli poradit bližšie.
Nakoniec som kúpila tento ( » www.tpd.sk/fujifilm-instax... a to ešte patrí medzi najlacnejšie. Ale je s ním spokojný Ja som použila aj zľavu takže to až také hrozné nebolo ( » www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/).... Aj keď, podľa môjho názoru sú digitály aj tak praktickejšie. Ale keď to niekoho baví a má na to nervy tak klobuk dole palec hore
Ponúkam na predaj staré fotoaparáty, foťáky aj s prídavným externým bleskom atď.
Ponúknite dobrú cenu, 1ks je za 5 € = 2ks spolu za 10 € v hotovosti!?... Poštou na dobierku neposielam, osobný odber v Bratislave a okolí ...
Píšte mi len SMS správy alebo maily, emaily ďakujem !!!
P.S. Pozrite si aj ostatné, ďalšie moje inzeráty!?!...
Ak nie ste úplný archaista, odporúčam skôr fotiť na digitál a následne fotky vyvolať, ak majú byť určené do albumu, výjde Vás to lacnejšie. Pri starých analógoch riskujete, že ich nebudete vedieť ovládať a neberte to prosím, ako urážku. Mnohé z nich totiž majú úplný manuál, žiadne automatické režimy. Čakajte manuálny (alebo žiadny) expozimeter, manuálnu páku na nastavenie clony, páku hlbky ostrosti, manuálnu závierku a samozrejme manuálne ostrenie na objektívoch a tak ďalej. Nie je to fotoaparát typu, "vložím film a cvakám". Ak už si vyslovene potrpíte na kinofilm, voľte skôr plné automaty. Väčšinou to spoznáte tak, že do nich idú tužkové batérie