Toto je anonymna anketa. Hlasujte v komentoch hviezdickovanim.
Co sa mysli otazkou? Napriklad predstieranie ze sa vam nejaka pesnicka nepaci lebo je prilis mainstreamova, alebo ste sa tvarili ze mate radi divadlo ci hipstersky film aj ked nie.
Určite som minimálne raz klamal aby som bol cool a kašľať na anonymitu každý to spravil a kto povie že nie tak buď je úžasný alebo je úžasný klamár ale bolo to skôr v tom veku keď chcel človek zaujať a proste chcel byť zaujímavý teraz sa radšej venujem pravde lebo tá je viacej cool
@mezomus no ja si to vzdy myslim ze proste budem vynimocna tym ze som superuprimna a ludia si to budu vazit ze sa na nic nehram ale vacsinou je to uplne naopak casto trebars s tou hudbou, ze poviem ze ed sheeran je super a ludia ze coo omg ty pocuvas take sracky a takto. A ja mam hrozne nervy potom ze za prve kto im dava pravo a za druhe aspon som jeden z 1% ludi nad 20 rokov ktori pocuvaju eda sheerana a netvaria sa ze nie a aj tak som zjebana.
Alebo ked vsetkych strasne zaujima ci niekto s niekym chodi a riesia to a klebetia a ja idem za tym clovekom a spytam sa ho milo ci je pravda ze chodi s xy. Vzdy to tak robim ze som priama a neklebetim. Ale aj tak casto ludia reaguju uplne divne namiesto toho aby to ocenili kedze aj tak uz o tom kazdy hovori len nie s nimi.
A vkuse sa mi to stava proste ze som len sama sebou a na nic sa nehram aj ked to je akoze "trapne" no ludia ma potom povazuju za divnu. No jebat na nich, a sorry za vylev :'D
Ja budem teraz ako ctrl c ctrl v ale presne @9 ! Ja nielen ze si to nepamatam ale este aj som aj ticho alebo urobim vsetko preo aby som sa nemusela vyjadrit!
Neviem, premyslam, nespominam si. Tak ako asi som niekedy v zivote klamal, to snad kazdy, ale neviem, ci za tymto ucelom. A ak ano, tak to muselo byt naozaj velmi davno. Ale inak si myslim, ze tvoj pristup je (viac-menej) spravny.
@h8u tak superuprimnost vo vztahu k inym praktizujem neustale, potom sa mi ale obcas stava(vlastne stale), ze ti, co ma nepoznaju, ma maju za uplneho chuja arogantneho. a vlastne aj ti, co ma nepoznaju xy rokov, ma moc nemusia
ale je mi to jedno celkom napr. naco sa pyta, ci jej to pristane, ked chce pocut, ze jej to pristane a nie uprimny nazor?
a ja som skor myslel, ze niekedy mam pocit, ze moj background, ci minulost, resp. rozne zazitky su cool(ci uncool, kazdopadne weird) dost aj bez prikras
Ale áno. Hoci to bude znieť zvláštne, často som klamala pri odpovediach v cudzích jazykoch. Napríklad som povedala, že pravidelne navštevujem nejaké miesta, lebo to proste znelo dobre. Alebo že môj nejaký kamarát pracuje vo Švajčiarsku a nosí mi odtiaľ tie typické lokálne čokolády. Nie je to pravda, ale často som vďaka takýmto výmyslom mala lepšiu známku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a dost casto mam pocit, ze v mojom pripade hovorit pravdu je viac cool jak prikraslovat
Alebo ked vsetkych strasne zaujima ci niekto s niekym chodi a riesia to a klebetia a ja idem za tym clovekom a spytam sa ho milo ci je pravda ze chodi s xy. Vzdy to tak robim ze som priama a neklebetim. Ale aj tak casto ludia reaguju uplne divne namiesto toho aby to ocenili kedze aj tak uz o tom kazdy hovori len nie s nimi.
A vkuse sa mi to stava proste ze som len sama sebou a na nic sa nehram aj ked to je akoze "trapne" no ludia ma potom povazuju za divnu. No jebat na nich, a sorry za vylev :'D
ale asi skôr taktne mlčím alebo sa inakším spôsobom rozhodnem nevyjadriť
ale je mi to jedno celkom napr. naco sa pyta, ci jej to pristane, ked chce pocut, ze jej to pristane a nie uprimny nazor?
a ja som skor myslel, ze niekedy mam pocit, ze moj background, ci minulost, resp. rozne zazitky su cool(ci uncool, kazdopadne weird) dost aj bez prikras