Potrebovala by som súrne obsah knihy klub záhad-návrat zo záhrobia.
Ja si to nepamätám a na čítanie nemám čas. Mám nehorázne veľa práce. Podotýkam "nie skopirovaný". Ak by niekto vedel a napísal mi ho sem budem nehorázne vďačná. :3
@kroksa ja som tie knihy tak zbožňoval keby môžem všetky by som si ich hneď teraz prečítal aj by som ti poradil ale čítal som to dosť dávno (asi 5 a viac rokov dozadu) ešte keď som sa potom vonku na ten klub záhad aj hral no teraz si už nepamätám skoro nič okrem toho Jupitera
@kittan no ja som to ako malá čítala, ale čo ja viem.. ver, že aj lepšie knihy sú Ale najviac ma bavili tie pokusy vzadu či triky či čo to bolo... niektoré boli super
@orensey Ale bolo. Tam ten hlupý Ján aj so svojím kamarátom strilal prakom kamene a trafili mačku. A tá mačka bola nejaká bosorka... keď ich ešte upaľovali Niečo také. Nič viac z toho ani neviem.
@kroksa tak ale vieš, no... na birdzi byť a založiť fórum máš čas to sú pre mňa také... zlé výhovorky... ale veď v pohode, každý nech si organizuje veci, ako sa mu páčia veľa šťastia
fakt ako fest by mA ZAUjimalo co mas n apraci proste ked nemas cas.. fakt mas toho urcite strasne moc najvia cvela lebo mas 15 rokov si na strednej, ci zakladnej, a ides sa pretrhnut.. nech ti nejebe prosim ta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(ci to nie si ty? )
@dandybrendy