Nevie mi niekto poradit dobru knihu (prip. iny zdroj) pre vylepsenie AJ na uroven B2?
Moja uroven je teraz nieco medzi B1 a B2 ale onedlho ma caka FCE, tak potrebujem to razne vylepsit.
Dakujem
@vitaeestamor Ja čítam Graded Readers knihy je tam slovná zásoba podľa úrovne, gramatika a je to všetko použité v kontexte, dobre sa mi to pamätá takto.
Ak si mal na mysli niečo takéto, tak potom skús, zistíš či ti to vyhovuje. Na internete je kopu kníh od rôznych vydavateľstiev free na stiahnutie, stačí sa iba poobzerať. Ak to má byť nejaká učebnica gramatiky, tak v tomto ti neporadím.
@girl19955 Tak si vyber niečo ľahšie, podľa úrovne sa dajú pekne vybrať knihy na mieru- stačí zadať do google: graded readers for free download; pinguin readers for download alebo niečo v podobnom znení a vylezie toho veľmi veľa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak si mal na mysli niečo takéto, tak potom skús, zistíš či ti to vyhovuje. Na internete je kopu kníh od rôznych vydavateľstiev free na stiahnutie, stačí sa iba poobzerať. Ak to má byť nejaká učebnica gramatiky, tak v tomto ti neporadím.
Staci ak mi hodis nejake linky.
» www.eslprintables.com/forum/topic.asp...
» etc.usf.edu/lit2go/readabil...
» ebookee.org/Book-Collection...
and so on