čítala som Chatrč len, tú druhú nie. Páčila sa mi veľmi, ale čítala som ju veľmi pomaly- po kúskoch, bola dosť ťažká na rozmýšľanie. Pričom som zvyknutá zhltnuť knihu za jeden-dva dni. Ale veľmi sa mi páčila a chcem sa ku nej ešte raz vrátiť.
Podobne ako @1 , veľmi ťažká kniha podľa môjho názoru, čítala som to niekoľko krát a vždy mi to ukázalo niečo nové..
Druhá časť je teológiou prvej, žiadne pokračovanie, len teologické vysvetlenie s biblickými textami (eee ale nie som si tým úplne istá, lebo som to celé ani nedočítala, nebavilo ma to.. )
Somarina. Myslel som ze to bude mat putavy dej ked to kazdy chvalil ale dej mas asi tak na prvych a poslednych 15 stran a ostatok su prednasky o nicom. Same keci o svatej trojici ktorym aj tak nik nerozumie a nemaju ani ziadny prinos a na konci ti este napise ze sa to nemas pokusat pochopit lebo clovek to pochopit nemoze. Ta to kde sme?
@qwer28
Áno, ako názor to beriem, ja nemienim nikomu kázať aký má mať názor. Nesúdim, neriešim. Mne sa kniha páčila a naopak si myslím, že sú veci, ktorým človek porozumie, až keď príde ten správny čas.
takže chatrč som prečítala fuuu kopec krát, zakaždým som tam našla niečo nové stále keď ju začnem čítať tak ju neodložím kým nedočítam Návrat do chatrče mám, ale to nie je pokračovanie, len vysvetlovanie, tak ako píše kočka vyššie takžee to som ešte nedočítala....a rozhodne by som to chcela zažiť, stretnutie s Bohom....zišlo by sa ale je ľahké veriť, keď zažiješ a vidíš a poznáš a tak.... ale dala by som si povedať
Ja som ju tiež čítal, musím sa priznať, mne sa veľmi páčila.. Páčili sa mi prirovnania a metafory.. Boh ako žena černoška... Celkovo i tragédia príbehu a cesta k odpusteniu, boj človeka so sebou samým... Ja ju môžem iba odporučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Druhá časť je teológiou prvej, žiadne pokračovanie, len teologické vysvetlenie s biblickými textami (eee ale nie som si tým úplne istá, lebo som to celé ani nedočítala, nebavilo ma to.. )
Áno, ako názor to beriem, ja nemienim nikomu kázať aký má mať názor. Nesúdim, neriešim. Mne sa kniha páčila a naopak si myslím, že sú veci, ktorým človek porozumie, až keď príde ten správny čas.
a vtedy som z otho bola hotová, teraz už mám vlastný rozum
Tak dávam ďalší tip: Stála som pri bráne neba a pekla. Je to tenká brožúra, čítanie na jedno dopoludnie, ale... silná káva