Totiž, práve som dočítala knihu s názvom EMA (Soňa Rebrová), bol to veľmi smutný príbeh, pri ktorom som sa neubránila slzám. A tak sa vás pýtam na niečo podobné, či teda neviete o nejakom príbehu, či už so zlým koncom alebo šťastným. Ďakujem.
Tú knihu som čítala a revala som skoro na každej strane. Ale čítala som veľa kníh, ktoré ma rozplakali, momentálne si asi na žiadnu konkrétnu nespomeniem
Ehm, asi budem trápna, ale v Harrym Potterovi, vždy keď niekto dobrý umrel (Sirius, Dumbledore...) :/
Ešte ma dojali niektoré časti z knihy, ktorú nechcem spomínať, lebo ma zakopete pod čiernu zem A potom ešte kniha V dobrom aj zlom a ešte v horšom - o domácom násilí. Ale tam ma častejšie prešiel mráz, alebo oblial studený pot. ale občas aj vyhŕkla nejaká tá slza.
lola rose, to je taka teen kniha, ale dost som plakala, lebo to bolo o dievcati, ktore malo maleho brata a ich tatko ich mlatil a tak, tak zdrhli a ten brat toho tatka furt spominal a proste taketo momenty tam boli a som plakala
inak nejsom si ista, ale tusim aj pri nove som plakala (2. z twilight sagy)
ja som naposledy revala pri Sparksovi - Správa vo fľaši (Inak si pamätám, že dávnejšie aj pri knihe Zápisník jednej lásky, ale to som bola v takom divnom citovom rozpoložení, tak neviem, či rozplače pri normálnom
...a Planescape Torment, niekoľkokrát, aj keď oficiálne/pôvodne je to hra, ale v praxi je to interaktívny román, a potom na základe neho napísali aj normálnu knihu. (Dokonca dve, jedna je totálne oničom, a druhá je rovnako skvelá ako hra, keďže je vlastne len kompiláciou dialógov z nej)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ešte ma dojali niektoré časti z knihy, ktorú nechcem spomínať, lebo ma zakopete pod čiernu zem A potom ešte kniha V dobrom aj zlom a ešte v horšom - o domácom násilí. Ale tam ma častejšie prešiel mráz, alebo oblial studený pot. ale občas aj vyhŕkla nejaká tá slza.
Aj keď bola tak nábožensky ladená trocha, bola to najkrajšia kniha akú som kedy čítala (a hneď 3x a plánujem znova)
a Haruki Murakami - Norské dřevo, ma nedojalo k slzám, ale ešte zo dva týždne mi tá kniha smutne doznievala v hlave
a ako spomenula fleur, dumbledore ked zomrel to som bola v pici totalne
inak nejsom si ista, ale tusim aj pri nove som plakala (2. z twilight sagy)
Zlodejka kníh od Zusaka ma dojala asi najviac. Tú knihu odporúčam každému
a potterovky 4-7, vždy keď niekto zomrel
Ambient (Jack Womack)
...a Planescape Torment, niekoľkokrát, aj keď oficiálne/pôvodne je to hra, ale v praxi je to interaktívny román, a potom na základe neho napísali aj normálnu knihu. (Dokonca dve, jedna je totálne oničom, a druhá je rovnako skvelá ako hra, keďže je vlastne len kompiláciou dialógov z nej)
a Raz aj v pekle vyjde slnko
a 666 anjelov
a ešte Princeta a Kapitán, tam to bolo také smutné na konci.
Ale Dary smrti ma emocionálne poznačili.
velmi odporucam takisto knihu Motyl od Henri Charriere, uzasny pribeh.