@2 je skvelá...
eštez takejto sorty fantasy, výnimočne nie sériovka: Princeta a kapitán, tá kniha je skvelá, čítala som to asi tak 6-7 rokov dozadu ale minimálne 5x ... strašne sa mi páčili tie obrazy v hlave proste... neviem poveda konkrétnejšie ale je to strašne dobrá kniha
a pri @9 čo je neskutočne precená kniha (keď po 400 stranách si človek pripadá stále v línií úvodu), mi napadá zasa skvelá podcená trilógia strážci času!
sa radí k pribehovemu top fantasy miestočku v mojej lebeni
Atramentové srdce, to je skvelé podľa mňa, aj keď iným sa to moc nepáčilo, lebo videli skôr film a druhá a tretia časť sú ešte lepšie.
Ďalej Hostiteľ, hore spomínanú Princetu a kapitána, to je tiež úžasné, alebo Brat vlk.
Keď budeš mať málo priestoru v taške tak jednoznačne kom.robot. To je tenká, malá kniha, ale skvelý príbeh.
Alebo Brownovky, jednoznačne najlepšia je Da Vinciho kód.
Potom upírky: Twilight sága, Vampiráti, Daren Shan
Už ma nič nenapadá, hádam sa ti aspoň jedna bude páčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
dufam ze aj pokracovania konvergencia, runge-kutta a monte carlo existujú
eštez takejto sorty fantasy, výnimočne nie sériovka: Princeta a kapitán, tá kniha je skvelá, čítala som to asi tak 6-7 rokov dozadu ale minimálne 5x ... strašne sa mi páčili tie obrazy v hlave proste... neviem poveda konkrétnejšie ale je to strašne dobrá kniha
a pri @9 čo je neskutočne precená kniha (keď po 400 stranách si človek pripadá stále v línií úvodu), mi napadá zasa skvelá podcená trilógia strážci času!
sa radí k pribehovemu top fantasy miestočku v mojej lebeni
Ďalej Hostiteľ, hore spomínanú Princetu a kapitána, to je tiež úžasné, alebo Brat vlk.
Keď budeš mať málo priestoru v taške tak jednoznačne kom.robot. To je tenká, malá kniha, ale skvelý príbeh.
Alebo Brownovky, jednoznačne najlepšia je Da Vinciho kód.
Potom upírky: Twilight sága, Vampiráti, Daren Shan
Už ma nič nenapadá, hádam sa ti aspoň jedna bude páčiť
Stacey Kade-Medzi nebom a zemou
» www.knihanaj.sk/?product=piesen...