Rody Prochlorococcus a Prochloron boli povodne zaradene do oddelenia Prochlorophyta, podobne ako vlaknity druh, Prochlorothrix hollandica (rad Oscillatoriales)
(je to jedina kniha ktoru mam momentalne po ruke.)
Nyní vidíte, jak menší svítící těleso může osvětlovat více než polovinu neprůhledného tělesa, které je větší než ono samo. (Giordano Bruno - Dialogy) .. O_o
Pred štyrmi mesiacmi, na jej jedenáste narodeniny, zavolala si Dr. Mittelstadtová Normu Jeane do kancelárie a dala jej ,,Vedu a zdravie s kľúčom k Písmu" od Marry Baker Eddyovej.
"Na svojich cestách som sa už častokrát dostal do veľkého nebezpečenstva, ale vždy som zo všetkého vyviazol a v noci som sa dostal na dobré miesto a dobre som prenocoval."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
lol?
To to fórum sa mi nepáči
Hm.. Hm.
Budte niekto taký dobrý a preložte mi to, nech viem, či sa mám radovať alebo plakať
(musím uznať že to znie zvláštne )
(je to jedina kniha ktoru mam momentalne po ruke.)
ďakujem, káčer donald
ehm.
hää
(asi ma čaká zaujímavý život
úžasné a veľmi optimistické
(od tej knhiy som teda čakala nejakú inšiu vetu )
od Dekameronu som čakala dačo zaujímavejšie
tak toto ne
Zuzu celkom zaujímavé
To má byť metaforicky?
(nie je to práve rozčítaná, ale práve dočítaná)
rozprávka o akejsi chudobnej ženičke, ktorá našla v horách hríby a zmenili sa jej na zlaté peniaze
"Kdybys chtěl, předvedu se ti v ní, až ji došiju."