Ben Carson - Zlaté ruky. Je to kniha zo života uznávaného neurochirurga, ktorý ako prvý oddelil siamské dvojčatá... Ešte žiadna kniha vo mne nevyvolala také pocity ako toto
Najoblubenejsi zaner je fantasy, ale nebranim sa nicomu, okrem nejakych romantickych veci citam snad vsetko. Top ale drzi uz spominane fantasy a historicke romany.
Páčia sa mi knihy od D. Browna, C. R. Zafóna, H. P. Lovecrafta, O. Wildea, závisláčim na Stokerovi a Brontëových, knihy od S. Kinga prečítam hneď (to isté platí o J. Theorinovi)... A samozrejme čítam aj literatúru faktu (S. Hawking napríklad ). A ešte milión-päťsto kníh a autorov by som vymenovala...
Ale neznášam tie moderné "tínedžerské romány" o škaredej slečne a prenádhernom chlapcovi, ktorí sa milujú najviac na svete. To neznesiem a nedokázala by som to čítať...
kurňa to budem dlho písať.......no tak Pán Prsteňov, Harry Potter, Artemis Fowl, Hvězdná kniha, Trója, Eragon-Eldest-Brisingr, Metro 2033/4, Kapitál, Manifest komunistickej strany, Satanská biblia......mám strašne rád knihy žánru scifi, fantasy, rozprávky, legendy a knihy celkovo a ku každej sa mi niečo viaže a každá má svojim spôsobom vystihuje a obsahuje niečo z mojej osoby
najradšej mám také filozofickejšie príbehy, nad ktorými treba aj rozmýšľať...a najlepšie je ak sú napísané podľa skutočnej udalosti - Cesta pokojného bojovníka, Posledná prednáška....ale aj tie vymyslené môžu byť fajn Hlava XXII, Zločin a trest, Malý princ
Upálená zaživa - ta ma velmi zaujala, hlavne ked si pomyslim ze to je skutocny pribeh (o islamskych sviniaroch) a potom take trilery od Robina Cooka - Kóma, Deformácia, Agónia, Toxín,.. Uteč Jane.. nieco napinave a s necakanym koncom a tie zamilovane tinedzerske sracky od srdca neznasam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ľubim fantasy, horory a také ako Jana Eyrova, alebo Malá princezná
a najobľúbenejšia je určite sága Duna
Najoblubenejsia knizka je Princezna Nevesta.
To sa proste nedá konkretizovať...
Páčia sa mi knihy od D. Browna, C. R. Zafóna, H. P. Lovecrafta, O. Wildea, závisláčim na Stokerovi a Brontëových, knihy od S. Kinga prečítam hneď (to isté platí o J. Theorinovi)... A samozrejme čítam aj literatúru faktu (S. Hawking napríklad ). A ešte milión-päťsto kníh a autorov by som vymenovala...
Ale neznášam tie moderné "tínedžerské romány" o škaredej slečne a prenádhernom chlapcovi, ktorí sa milujú najviac na svete. To neznesiem a nedokázala by som to čítať...
A mám rada všetky žánre
Vždy, keď dočítam SUPERKNIHU, mám pocit, že to bola tá naj.
Naposledy to boli knihy od G. Martina : Červený smäd, Písečníci, Pieseň pre Lyu, sága Hry o tróny - bola aj sfilmovaná.
G. Martin má neobyčajný talent a fantáziu, ale obávam sa, že uletel na Zle.