Neporadili by ste nejakú dobrú knihu? Najlepšie by bolo, keby bola v angličtine. Hocijaký žáner, hlavne aby ten príbeh stál za to a aby bol niečím nový a originálny, jednoduho kniha, ktorú hlcete tak, že za tri hodiny ju máte prečítanú alebo si poviete,
The courious incident with a dog in the night time - Mark Haddon ...dufam, ze som dobre trafila preklad a lahko sa to cita a je zaujimava a vo vela veciach ina
Ja nečítam knihy, ale z povinného čítania som čítal Kto chytá v žite. A mám tú knihu aj v angličtine. A je to velmi jednoducho písané. Volá sa to The Catcher in the Rye od J. D. Salingera. Viac nemôžem poradiť, lebo čítanie kníh nie je moja špecialita
vladimír nabokov - lolita; markus zusak - the book thief; joseph heller - catch-22; neil gaiman - american gods, witold gombrowicz - kozmos, nikki sixx - heroin diaries, jonathan l. howard - johannes cabal the necromancer, jonathan safran foer - extremly loud and incredibly close; irving stone - lust for life; mark blake - pigs might fly a najlepšie slovenské vecičky samko tále - kniha o cintoríne; boris filan - klimtov bozk alebo zabíjačka a iné rozkoše, michal hvorecký - naum; jaroslav rumpli - kruhy v obilí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
momentalne asi najlepsia seria noir/urban fantasy ktoru som mal tu moznost citat.
Jednoznacne odporucam.