rozhodla som sa že mame kúpim na narodeniny knihu, lebo viem že zvykla čítať knihy dávnejšie tak chcem ju niečím takým potešiť, no neviem resp. nemám prehľad o nových a hlavne dobrých knihách, viete mi niekto poradiť nejakú dobrú, novú knihu? díkes a
@1 nejaké romantické srandy (neviem či iba to), presný názov neviem, zato som napísala že v podstate môžte poradiť čokoľvek, hlavne aby to bolo pútavé a dobré..
@hexo bo napriek tomu ze autorka fora sa pyta dost vseobecne je jasne ze mala na mysli daku beletriu a nie odbornu literaturu navyse jak vis ze ma jej mama rada dejiny? cize pokazit sa to da a riadne
moja mama teraz číta Púštny kvet a čítala to aj kamoška a vraj to je dobré tak asi ten Púštny kvet .. neviem inak čo by som poradila prípadne čo čítam teraz ja "Vykúpená láska" a to je tiež dobré ale tak rozhodnúť sa musíš ty vela šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo Matt Dickinson - Smrteľný chaos
Sarah Dooleyová - V tomto dome bývala Livi Owenová
Marek Zákopčan - Nevinní zmätkári (ale to by asi neboli pre maminu)
Boris Filan - Klimtov bozk
alebo hocijaká iná od Filana
mne sa celkom páčilo toto nie je to romantické... (teda ku koncu trošičku) ale dej je super
dobré čítanie na dobrú noc uspáva spoľahlivo