Knihy, filmy, za ktoré sa hanbíte/nechválite sa nimi, že ich máte radi
Je nejaké knižné dielo alebo film, ku ktorým sa moc nepriznávate, pretože sú považované za brak alebo nehodnotné a napriek tomu ich máte radi?
A naopak, sú také, čo sú hrozne ospevované, milované, známe a vy ste im neprišli na chuť a nechytili vás? Aké?
Priznám sa, že dvojka a trojka Fifty shades sa mi páči veľmi a teším sa aj na filmy. Takisto mám rada Bridget Jonesovú aj knihy aj filmy a Twilight ságu - filmy.
A naopak Pán prsteňov ma nezaujal, ani filmy, ani knihy.. Nuž čo
Neprisiel som na chut vselijakym bestsellerom, Twillight napr, Pustny kvet a inym dristom...a naopak, je vela klasickych aj ked uz mrtvych ruskych autorov, ktorych diela si vzdy rad precitam - avsak v ociach "normalnych" ludi posobim ako niekto, kto nema vkus...
Napríklad knihy, za ktoré sa vcelku hanbím, že ich mám rada, sú od Wilsonovej, sú to dievčenské trápne romány, ale i tak ich zbožňujem, alebo ešte aj Meadovej Pokrvné putá (fanklub Adrian Ivaškov! ^^) ... z filmov Smiem prosiť, Protivné sprosté holky, Aféra s náhrdelníkoma a nostalgické ptákoviny ako je Neuveriteľná cesta, Beethoven, Ace Ventura.
A také čo ma nechytili a sú strašne populárne - u mňa LOTR, ktorý ma nikdy nedokázal pohltiť, ani ako film a ani ako kniha, Hobit. Potom filmy ako Inception, Interstelar, Avatar.
hm nič také za čo by som sa hanbila nepozerám/nečítam
to skor hudbu...svoj ipod by som požičala jedine sestre pretože ona je rovanko trhlá ako ja a necítila by som sa kvoli tomu trápne kebyže ho počúva...ale nikomu inému by som ho nedala ja sama si myslím že je to všetko velmi kvalitná hudba ale nie každý ju vie oceniť
a je vela ospevovaných kníh/filmov ktoré som nevidela/nečítala pretože ma nezaujímaju alebo sa k nim akosi neviem dostat lebo sa mi nechce
Z tých (podľa mňa) preceňovaných, to sú:
Avengers, Avatar, Blade runner, Kick-Ass, Iron Man 2, Guardians of the Galaxy a určite by sa ešte niečo našlo...
Hlavne ma moc neberie tá Marvel filmová mánia...
No prekvapil ma seriál Daredevil, ten bol skvelý.
Nemám nič také, za čo by som sa hanbil, jedine neviem prečo mám strašne rád koméediu Rok Jedna s Jackom Blackom, ale iba s českým dabingom, viem, že to je ďaľšia typická americká komédia, ale už som ju videl aj tri razy a bavila ma.
To čo ma neberie , je toho strašne veľa musím povedať Superhrdinovské filmy, (X-meni ma ale bavia), akčné tiež už nie iba tie staršie, ak by som chcel akciu si kúpim playstation a hrám hry radšej. Tiež tieto drámy vesmírne sú odpad podľa mňa, tiež životné príbehy o právnikoch... star wars, star trek mi prídu tiež overhypenuté...
A hanbim sa ze som pozerala Ranajky u Tiffanyho a este sa mi to aj pacilo, lebo jednak je to romanticky film a tie ja nepozeram z principu, a este k tomu hlavna hrdinka bola hlupa zlatokopka
A milujem pozerat americke late night show, co nikto nechape preco to pozeram, ja tiez nie, ale ono je to tak hlupe a trapne az je to super
Twilight mám veľmi rada a 50 shades je tiež v pohode a Pán prsteňov ma tiež nezaujal. Videla som len prvý film, ale no... neviem možno kuknem aj druhý a tretí, že tomu ešte dám šancu... ale aj tak
A nehanbím sa za to. Každému sa predsa páči niečo iné. Preto existuje toľko žánrov filmov a podobne. A nemám rada ľudí čo tvrdia, že keď sa mi nepáči ten istý film čo iným tak "nemám vkus". Mám vkus, svoj vlastný.
mna strasne pohltili knihy Kvety v podkrovi atd., k tomu sa moc nepriznavam... a naopak, vela veci, ktore su oblubene, ja nemam rada, tyka sa to hlavne filmov - spominany Avatar, Vlk z Wallstreet, Atlas mrakov, Pan prstenov atd.
nie že by som sa vyslovene hanbila, ale viem, že v očiach iných ľudí sú braky filmy ktoré mám rada, je mi to jedno
no ja keď pozerám film tak si chcem oddýchnuť takže prudko môžem všetky tie filmy s Amandou Bynes a Hilary Duff a takéto tie tínedžerské filmy a potom také ako Diabol nosí Pradu a tak , vieš jak to myslím, nie moc hlboké filmy
čo sa týka celosvetového ošiaľu neberie ma moc Game of Thrones ale možno tomu dám šancu ešte.. potom Avatar nebol pre mňa nič moc,
nehanbim sa za nič čo som videla a čitala..
na druhej strane sa musim priznať, že som nikdy nevidela a nečitala Pana prsteňov, ani 50 odtieňov (toto ma nejak netankuje) a len teraz sa chystam prvykrat prečitať Harryho Pottera..
a aaabsolutne ma nelakaju serialy ako Upirske denniky, originals, pretty little liars a všetky taketo srrraččč..veci
Nič také mi nenapadá, za čo by som sa hanbila, myslím si, že mám dobrý vkus
Z tých ospevovaných, čo ma nechytili sú to hlavne tie komiksovky, superhrdinovia, ani Star Wars ma vôbec nebere, taktiež české-slovenské klasiky, vlastne celkovo táto domáca tvorba ide mimo mňa
A ešte keď poviem, že Simpsonovcov veľmi nemusím, tak na mňa ľudia pozerajú akože čo mi je
Nehanbím sa za nič, ani knihy či hudbu, skôr si myslím, že by viac ľudí mohlo mať podobný vkus
Neznášam Fifty shades... Nikdy ma nezaujal ani film a ani knihy. Tiež ma vôbec nebavia staré československé rozprávky, Griffinovci... A tak.. Bolo by jednoduchšie napísať, čo má baví
A nehanbím sa za nič, čo mám rada. Mám rada Kto chytá v žite, Kinga, dokonca mi neprekáža knižný Twilight
A aj tak mám skvelý vkus, takže sa určite nebudem hanbiť za niečo, čo sa mi páči
Ako @7 , ja to mám tak s hudbou. Až na to, že ja svoj mobil (ktorý používam ako mp3) nepožičiam vôbec nikomu. A ja nikomu nehovorím, aké filmy sa mi páčia, mám na to svoj veľmi zvláštny súkromný dôvod ktorý nikomu nepoviem, pretože by ma považovali za naozaj divnú. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A naopak Pán prsteňov ma nezaujal, ani filmy, ani knihy.. Nuž čo
a ktoré nemám rada? twilight, the vampire diaries, upírska akadémia, hobit, pán prstenov a takéto ma vôbec nebavili..
A také čo ma nechytili a sú strašne populárne - u mňa LOTR, ktorý ma nikdy nedokázal pohltiť, ani ako film a ani ako kniha, Hobit. Potom filmy ako Inception, Interstelar, Avatar.
to skor hudbu...svoj ipod by som požičala jedine sestre pretože ona je rovanko trhlá ako ja a necítila by som sa kvoli tomu trápne kebyže ho počúva...ale nikomu inému by som ho nedala ja sama si myslím že je to všetko velmi kvalitná hudba ale nie každý ju vie oceniť
a je vela ospevovaných kníh/filmov ktoré som nevidela/nečítala pretože ma nezaujímaju alebo sa k nim akosi neviem dostat lebo sa mi nechce
Z opačného súdka (a knižného sveta): Celá Zemeplocha mi nepríde až taká dobrá, ako iné knižné série.
Avengers, Avatar, Blade runner, Kick-Ass, Iron Man 2, Guardians of the Galaxy a určite by sa ešte niečo našlo...
Hlavne ma moc neberie tá Marvel filmová mánia...
No prekvapil ma seriál Daredevil, ten bol skvelý.
To čo ma neberie , je toho strašne veľa musím povedať Superhrdinovské filmy, (X-meni ma ale bavia), akčné tiež už nie iba tie staršie, ak by som chcel akciu si kúpim playstation a hrám hry radšej. Tiež tieto drámy vesmírne sú odpad podľa mňa, tiež životné príbehy o právnikoch... star wars, star trek mi prídu tiež overhypenuté...
A hanbim sa ze som pozerala Ranajky u Tiffanyho a este sa mi to aj pacilo, lebo jednak je to romanticky film a tie ja nepozeram z principu, a este k tomu hlavna hrdinka bola hlupa zlatokopka
A milujem pozerat americke late night show, co nikto nechape preco to pozeram, ja tiez nie, ale ono je to tak hlupe a trapne az je to super
z filmov - star wars absolútne nemusím
Twilight mám veľmi rada a 50 shades je tiež v pohode a Pán prsteňov ma tiež nezaujal. Videla som len prvý film, ale no... neviem možno kuknem aj druhý a tretí, že tomu ešte dám šancu... ale aj tak
A nehanbím sa za to. Každému sa predsa páči niečo iné. Preto existuje toľko žánrov filmov a podobne. A nemám rada ľudí čo tvrdia, že keď sa mi nepáči ten istý film čo iným tak "nemám vkus". Mám vkus, svoj vlastný.
no ja keď pozerám film tak si chcem oddýchnuť takže prudko môžem všetky tie filmy s Amandou Bynes a Hilary Duff a takéto tie tínedžerské filmy a potom také ako Diabol nosí Pradu a tak , vieš jak to myslím, nie moc hlboké filmy
čo sa týka celosvetového ošiaľu neberie ma moc Game of Thrones ale možno tomu dám šancu ešte.. potom Avatar nebol pre mňa nič moc,
na druhej strane sa musim priznať, že som nikdy nevidela a nečitala Pana prsteňov, ani 50 odtieňov (toto ma nejak netankuje) a len teraz sa chystam prvykrat prečitať Harryho Pottera..
a aaabsolutne ma nelakaju serialy ako Upirske denniky, originals, pretty little liars a všetky taketo srrraččč..veci
To sa len tak nevidí
Z tých ospevovaných, čo ma nechytili sú to hlavne tie komiksovky, superhrdinovia, ani Star Wars ma vôbec nebere, taktiež české-slovenské klasiky, vlastne celkovo táto domáca tvorba ide mimo mňa
A ešte keď poviem, že Simpsonovcov veľmi nemusím, tak na mňa ľudia pozerajú akože čo mi je
Nehanbím sa za nič, ani knihy či hudbu, skôr si myslím, že by viac ľudí mohlo mať podobný vkus
A nehanbím sa za nič, čo mám rada. Mám rada Kto chytá v žite, Kinga, dokonca mi neprekáža knižný Twilight
A aj tak mám skvelý vkus, takže sa určite nebudem hanbiť za niečo, čo sa mi páči