bohuzial nie...aj ja toto hladam celkom neuspesne...ale jeden link mam, ale este som ho neskusala, lebo mam obmedzeny net a to co som hladala, tam nebolo...ale nie som teraz na svojom pc
ak môžu byť v angline tak to by nemal byť problém. Dobrá je stránka free-ebooks.net len tam je háčik v tom, že za to "free" dostaneš takmer nič. Potom je tu taký jeden, nazvyme to "obchod" ktorý podľa zákonov nie je úplne v poriadku - warez-bb.org tam je ebookov riadne veľa.
Nie a ani ma to nejako nezaujíma, lebo kniha má byť kniha v klasickej podobe, si myslím. Tatko si raz stiahol nejakú knihu na budhisticko-meditačnú tematiku a nielenže bolo (podľa jeho slov) ťažké sa na to sústrediť, ale aj svetlo monitora mu po istom čase šlo kvalitne na nerv. A zas sme nemali toľko papiera, aby si ju vytlačil
@courtneylovegrunge čo konkrétneho hľadáš? ja som zatiaľ na tom fóre našiel všetko, čo som chcel počnúc modernou, klasickou, odbornou,sci-fi/fantasy literatúrou, odbornou až po audionahrávky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tam je vselico od ebookov az po noty
no v drvivej vacsine je to v anglictine...
snad som aspon neako pomohla
www.ebookforum.cz
snáď týmto neporušujem pravidlá, copyright nemám
@bullet1302 hľadala som...
@gothicpoethic s tou klasickou podobou súhlasím. ale nie každý človek má vždy peniaze na to, aby si mohol dovoliť kupovať si knihy.
ani ja by som nevedela čítať z monitora .
chystám sa ich dať do mobilu. nikdy nevieš, kedy sa ti niečo také zíde.
ak by si mohol.