Ti co si kupujete knihy v antikvariatoch, neviete ako je to s cenzurou? Lebo kupil som si Americku tragediu z r. 1970, Tichy American (1958) a teraz neviem ci tie knihy neprechadzali cenzurou nez boli vydane. Ide samozrejme o knihy vydane v ČSR.
Dik.
čo sa týka americkej tragédie, nie som si úplne istý, aká cenzúra tam bola potrebná, keďže dreiser bol komunista a táto kniha, ako aj ostatné, je kritická voči kapitalizmu
@tikalok neem, mal som na mysli ujať sa kníh ktoré ľudia vyhadzujú zadarmo a nepodporovať konzumnú spoločnosť ... @acvd43xa7w ty si špiónka? :-S hovorieva sa vypotiť alebo splodiť - nepoznám vyplodiť čo je na tom zlé že chcem aby si ľudia radšej vzali vec ktorá je zadarmo ako tá na ktorej si pomastí brucho ten čo predáva knihy ... kišasoňka si ako ostatné samice - mladá a nepokojná
@soreljulien no hej, ale ak by som chcel čakať, kým nájdem tie knihy, ktoré som kúpil v antikvariáte, niekde vyhodené, tak sa nedočkám.
a zároveň vravím, že to sa dá aplikovať aj na iné veci, nekupovať si jedlo, ale brať vyhodené, nekupovať si oblečenie, ale brať vyhodené
@tikalok v podstate nie je to len o vyhodených ale skôr darovaných veciach ke´d ich iný človek nepotrebuje to by som už išiel ot ale mám mnoho skúseností že sa dajú knihy a aj väčši množstvá dostať zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
zakazdym.
a zároveň vravím, že to sa dá aplikovať aj na iné veci, nekupovať si jedlo, ale brať vyhodené, nekupovať si oblečenie, ale brať vyhodené