Mama ked taketo nieco citala sa ma potom pytala ze co je to proteosynteza, mRNA a tak ...
Skus ze "tigrie oci" ci tak nejak to bolo, otec sa tam snazi zachranit dceru ktora ma nejaku nevyliecitelnu chorobu a je to trochu z lekarskeho a farmaceutickeho prostredia
kniha liek-Hailey Arthur ,kniha osudný rez-Priscilla Mastersová a kniha sesterstvo ale tu neviem autora lebo ju nemam doma....seterstvo a liek su sice starsie ale velmi dobre..=DDDD
síce skôr z prostredia farmaceutického priemyslu, ale tak sa to tam rôzne mieša. špičkový americký spisovateľ, vždy si pred písaním spraví dôkladný výskum, takže sa z jeho kníh dozvieš hromadu zaujímavých reálií a detailov. napriek tomu sú to veľmi ľahko, príjemne, a rýchlo čítateľné romány.
mne sa páčilo Lekárky od Sidney Sheldon, Dĺžka života od Tess Gerritsen, a neviem kto ešte píše... som toho veľa prečítala, len väčšina bola od Cooka... a z tých odborných, ak máš rada anatómiu, tak Ľudské telo - Ilustrovaný sprievodca štruktúrou, funkciami a poruchami... je to veľmi dobrá encyklopédia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Skus ze "tigrie oci" ci tak nejak to bolo, otec sa tam snazi zachranit dceru ktora ma nejaku nevyliecitelnu chorobu a je to trochu z lekarskeho a farmaceutickeho prostredia
síce skôr z prostredia farmaceutického priemyslu, ale tak sa to tam rôzne mieša. špičkový americký spisovateľ, vždy si pred písaním spraví dôkladný výskum, takže sa z jeho kníh dozvieš hromadu zaujímavých reálií a detailov. napriek tomu sú to veľmi ľahko, príjemne, a rýchlo čítateľné romány.
Hlavne keby si chcela niečo o "improvizovanom kuchaní čriev"