Takže, už roky sa snažím skompletizovať zbierku Troch pátračov a chýba mi pár dielov. Ak by sa tu našiel niekto, kto by mal práve tie diely, s radosťou by som ich odkúpila
Ale inak, keď už je to tu, mám na predaj Terry Prattcher - Muži ve zbrani, kniha zo série Úžasná zeměplocha, v češtine, nečítaná, nepoškodená, originál cena 9,87€ dám za 9€
@purenarcissism stav je podľa mojej mienky fakt dobrý, cenu vôbec neviem určiť, tak ja ešte niekedy v blízkom čase skompletizujem všetky z nich, ktoré sú niekde poschovávané a mal by som sa ozvať
@tikalok Ja odkúpim ten zbytok, ak sa dá To či mi Pure nechá, vrrr.
Pure, počuj, začínaš ma štvať. Vieš koľko sa ja snažím skompletizovať zbierku? Asi pred rokom som písala na Birdz, že tiež zháňam pátračov, ozvali sa mi dvaja ľudia a po pár minútach, neviem prečo, naše TS-kovanie zhaslo Takže kuš!
A keď už sme pri tom. Ja zháňam denník Bridget Jonesovej (2.diel, čiže vedľajší názov je s rozumom v koncoch). A keď mi to nechcete predať, dajte mi to aspoň prečítať, lebo sa zbláznim
hmmm, odo mňa nič, mám zopár pátračov a neviem, či nie aj jedno z toho výberu tvojho, ale ja knihy nedávam, iba získavam, žiaľ, mám veľmi chabú zbierku, rozpína sa len vďaka dvadsaťcentovým burzám v MOJEJ knižnici pre verejnosť a ani neviem kšeftovať, to značí, že neviem kupovať knihy, predávať knihy a voľakedy som nevedela pýtať ich... kým mi niekto nehodí nejakú do tváre a nepovie : na! no a pátrači, to je nostalgia, aspoň tie dve tri knihy, čo mám, chcem mať naďalej, prepáč .-/
posledný rok som pochopila, že to takto ďalej nejde, tiež potrebujem dosť veľa kníh, čo som prečítala, mať ich poruke okamžite a tak som knihy začala kupovať aj mimo burzy, zatiaľ nie veľa, pýtam hlavne z knižníc a darí sa veľmi, nie som náročná, zameriavam sa iba na ruskú literatúru a keď tak extra špeciál knihy z iných krajín, ktoré by mi mohli ešte pomôcť do budúcna a potrebujem ich mať po sekunde na ruke, zatiaľ sú len dve, ale aj tie mi dá zrejme knižnica z vyradených kníh... ľudia sú ochotní, zhovievaví v záľube čitateľa, skús aj ty knižnice... ešte budeš prekvapená, zdôrazni, že ti ide o Troch pátračov a o tieto diely... lebo zase priveľa pýtať, to nie, aby to nebolo prehnané, ja by som aj starého voňavučkého Hamleta chcela, ale keď už ho mám ako dar, tak kašlem na to, aj Karamazových si kúpim, ale Hrdinu našich čias sotva zoženiem a cítim, že sa blíži tá chvíľa, keď čochvíľa budem si môcť recitovať Pečorina od rána do večera... len minule som zo zúfalstva uvažovala, čo z tej vzorky doma by som vymenila za inú knihu, napadol ma jedine eragon a eldest, sakra, aj keď je to celý príbeh nuda jak blesky na planine, predsa len spomienky sú, angela, veštenie, indická hudba, dáka mačka fúz pekne si ešte pamätám a ten krásny a dokonalý eragon, čo sa zaláskuje do elfky, ktorá mu dá kopačku... proste paráda
a ešt eokrem tých knižníc ti poradím osloviť aj vydavateľstvo, čo vydalo troch pátračov, oni vždy majú v sklade naviac... teda pomerne vždy... mne jednu nemohli dať, ale už ju mám... vďaka knižnici
tak ja mam aj 34 a 37 napriklad. nie som si teraz isty, ci ich chcem predat - na kompletnu zbierku ich mam primalo, ani nie polovicu, a na citanie mam stiahnute vsetky diely ako word document, no to nie je to iste ako citat knihu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja zase hľadám knihu Osmijanko rozpráva osem sladkých rozprávok z roku 1969 (mama by si rada zaspomínala na detstvo asi)
@forte no tie by som nechcela, ale ďakujem
@tikalok ak by si ichnašiel, bola by som hrozne hrozne rada
Pure, počuj, začínaš ma štvať. Vieš koľko sa ja snažím skompletizovať zbierku? Asi pred rokom som písala na Birdz, že tiež zháňam pátračov, ozvali sa mi dvaja ľudia a po pár minútach, neviem prečo, naše TS-kovanie zhaslo Takže kuš!
ak máte nejakých spoločných, ktorí vám chýbajú, tak vám spravím aukciu
posledný rok som pochopila, že to takto ďalej nejde, tiež potrebujem dosť veľa kníh, čo som prečítala, mať ich poruke okamžite a tak som knihy začala kupovať aj mimo burzy, zatiaľ nie veľa, pýtam hlavne z knižníc a darí sa veľmi, nie som náročná, zameriavam sa iba na ruskú literatúru a keď tak extra špeciál knihy z iných krajín, ktoré by mi mohli ešte pomôcť do budúcna a potrebujem ich mať po sekunde na ruke, zatiaľ sú len dve, ale aj tie mi dá zrejme knižnica z vyradených kníh... ľudia sú ochotní, zhovievaví v záľube čitateľa, skús aj ty knižnice... ešte budeš prekvapená, zdôrazni, že ti ide o Troch pátračov a o tieto diely... lebo zase priveľa pýtať, to nie, aby to nebolo prehnané, ja by som aj starého voňavučkého Hamleta chcela, ale keď už ho mám ako dar, tak kašlem na to, aj Karamazových si kúpim, ale Hrdinu našich čias sotva zoženiem a cítim, že sa blíži tá chvíľa, keď čochvíľa budem si môcť recitovať Pečorina od rána do večera... len minule som zo zúfalstva uvažovala, čo z tej vzorky doma by som vymenila za inú knihu, napadol ma jedine eragon a eldest, sakra, aj keď je to celý príbeh nuda jak blesky na planine, predsa len spomienky sú, angela, veštenie, indická hudba, dáka mačka fúz pekne si ešte pamätám a ten krásny a dokonalý eragon, čo sa zaláskuje do elfky, ktorá mu dá kopačku... proste paráda