ja teraz necitam vobec....som rad ked dojdem domov zo skoly.. a potom mam inu ppracu... a ked mam volny cas tak bud idem von alebo si pustim film....ja pri citani knih zaspavam...vobec ma to nebere...
Možno to bude znieť smiešne aj ja Milujem fantasy..akurát že som žiadnu knihu nečítala...ale rada by som si nejaké fantasy prečítala.A baví ma psychológia aj keď je to náročné čítanie baví ma šprtať sa v myšlienkových pochodoch ľudí.
ja rada čítam knihy a to najme historicke občas romany a teraz čitám knihu život po živote je to kniha o klinickej smrti a preživania je to zaujymave a odporučam prečitať si.
Ja čítam fantasy, všeobecne možno povedať, že fikciu, ale to je veľmi široký pojem a ja mám dosť tenký filter, ktorý sa však neriadi žiadnymi pevnými pravidlami, a teda sa to blbo zaraďuje do presných podžánrov, ale nemám veľmi rada romantické veci (iba v klasikách, aj to najmä anglických ); nejak prudko nemusím poéziu, hoci Baudelaire má rozhodne niečo do seba, a čítam rozprávky a psychologické knihy
najradšej mám poéziu, ale nemám problém ani s románmi ( s výnimkou dievčenských, fuj ), otec mi teraz nanútil literatúru faktu, nuž po počiatočnom frflaní som prišla na chuť aj tomuto a milujem Fifíka
naposledy som čítalaa knihu Anjeli a démoni od Dana Browna.. veľmi sa mi lúbila inak nečítam moc, len ak mi niekdo niečo odporúči, zaujme ma nejaká na webe alebo inde v médiách alebo ak nutne niečo do školy..
uz ale dva mesiace citam v kuse...docitam jednu knihu idem na dalsiu,niekedy aj za den jednu knihu...teraz uz moc nemam cas strasne vela ucenia,ale je to omnoho lepsie nez napr. sedet za pc cele hodiny...s knihy sa aspon nieco dozviem a tak.Citam tiez dievcenske romany,aj hudobnu knihu Pink Floyd som citala ale to ma moc nezaujalo a bolo to po cesky..Inac mam velice rada knihy
ja citam hlavne fantasy teraz napr. twilight... inak citavam romany, ale tak aj ine veci si precitam to vacsinou tak, ze som o niecom pocula tak si to precitam.. momentalne tak citam pamati gejse, lebo film sa mi fakt pacil a co som o tom citala tak dost ludi tvrdilo, ze v knihe to bolo lepsie opisane
este ma napadaju rozne psychologicke knihy sice s tym som len zacala, ale celkom haluz.. som sa teraz dozvedela jak vsetci pri kolektivizacii vlastne ucia ludi neprejavovat svoje nazory heh
Knihy samozrejme čítam a aj píšem ... Nie som nejako žánrovo vyhranený, takže čítam všetko, čo ma zaujme po prečítaní synopsy... Ale aby sa nepovedalo, tak obľubujem hlavne:
- humoristickú literatúru/humoristickú fantasy a sci-fi (napr. Stopárov sprievodca po galaxii)
- čiernohumorné/morbidity (napr. Edgar Allan Poe)
- satiru (napr. knihy od Chucka Palahniuka, Josepha Hellera: Hlava 22)
- nepohrdnem ani mierne filozofickou literatúrou (napr. Anthony Burgess: Mechanický pomaranč)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Citam vela a rad... fantasy, klasiku, aj vedecke a zivotopisne veci...
skor nieco na zamyslenie.
Ja čítam fantasy, všeobecne možno povedať, že fikciu, ale to je veľmi široký pojem a ja mám dosť tenký filter, ktorý sa však neriadi žiadnymi pevnými pravidlami, a teda sa to blbo zaraďuje do presných podžánrov, ale nemám veľmi rada romantické veci (iba v klasikách, aj to najmä anglických ); nejak prudko nemusím poéziu, hoci Baudelaire má rozhodne niečo do seba, a čítam rozprávky a psychologické knihy
na druhu cast otazky -ano citam knihy a rozne
9: CHYBNA ROZHODNE NIE SOM...sama si chybnaaaa
a citam hlavne rada detektivky, dobrodruzne - mayovky moja srdcovka, poviedky atd. precitala som uz fakt obrovske mnozstvo knih...
este ma napadaju rozne psychologicke knihy sice s tym som len zacala, ale celkom haluz.. som sa teraz dozvedela jak vsetci pri kolektivizacii vlastne ucia ludi neprejavovat svoje nazory heh
- humoristickú literatúru/humoristickú fantasy a sci-fi (napr. Stopárov sprievodca po galaxii)
- čiernohumorné/morbidity (napr. Edgar Allan Poe)
- satiru (napr. knihy od Chucka Palahniuka, Josepha Hellera: Hlava 22)
- nepohrdnem ani mierne filozofickou literatúrou (napr. Anthony Burgess: Mechanický pomaranč)
- temnú depresívnu gotiku (Ian McEwan: Betónová záhrada)
- avantgardu (Daniil Charms)
- dystopiu, utópiu (George Orwell: 1984, Alan Moore: V ako Vendetta)
- absurdnú drámu (Samuel Beckett, Daniil Charms)
- no a tiež drsné, úchylné, krvavé šialenosti všetkého druhu (napr. Petr Měrka