tych uz bolo ozaj dost...len doma mam 100 knih na chybu...ale sak aj z kniznice som si poziciavala...aj od kamaratov...a ked by som brala aj povinne citanie(cize nedobrovolne mozno aj tych bolo okolo 20...cize ....dost
alebo knihy o posilovani kedze aktivne posilujem , ale stim uz asi budem muset prestat lebo kebyze si otom precitam knihu naberiem dalsich 10 kg svalov... o_0
Ked som bol mladší, tak som dobrovoľne čítal Harryho Pottera , ale už takéto knihy nečítam, teraz skorej nejaké odborné publikácie typu Základy PhotoShopu, Adobe Photoshop - Kniha plna triku, a pod. Za celý život som prečítal ale veľmi málo kníh, neviem presne koľko, ale asi ich nebolo viac ako 20.
Ja som skôr veľa kníh začal čítať, málo ktoré som dočítal až dokonca... asi som strašne lenivý.... ale v poslednej dobe knihy nečítam, čítať ich budem keď pôjdem do dôchodku, vtedy bude na to čas
keď budem mať dieťa a bude začítaný typ ako ja, prinútim ho si robiť zoznam prečítaných kníh a v ňom si budem zaškrtávať aj ja tie, čo som prečítala a dám vedieť, koľko toho bolo a potom aj bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
len aby som nezabudol citat dovtedy hmm :o ale tak nikto mi nikdy neodporucil ziadnu knihu ani mi nikto ziadnu nekupil
haha
rata sa aj playboy ? o_0
hmm no neviem ci sa to rata ale tak myslim ze aj tym si clovek precvicuje nejaku tu mozgovu schopnost
v autoskole pravidla cestnej premavky
to sa rata ako kniha ?
no hocico , len nech to ma gule ...
alebo knihy o posilovani kedze aktivne posilujem , ale stim uz asi budem muset prestat lebo kebyze si otom precitam knihu naberiem dalsich 10 kg svalov... o_0
noo tak to musiis mat uz faajne svaly
lebo som nemotorny jak magor
A aké? Všetky žánre aké existujú
@darkkizz čítala som Drakulu, ak sa nevieš rozhodnúť, či áno, alebo nie, ja odporúčam - jednoznačne áno
a k teme, takych 300-400 to uz asi bude........
Carrie od Kinga je pre mňa naj. Carrie je proste moja najväčšia láska zo sveta kníh, tá baba....stotožňujem sa s ňou
a prečítala som veľa kníh. hlavne horrory a krimy
Horory, fantasy, detektívky a rôzne iné... (presne menovať sa nedá, pri niektorých autoroch už ani neviem, ktoré ich knihy som čítala a ktoré nie...)