Kedysi som bola na knihy maniak, vedela som prečítať aj 5 týždenne, trvalo to tak do mojich 12-tich rokov, som mala prečítané všetky knihy pre deti a mládež, som si musela požičiavať knihy pre dospelých, lebo som nemala čo čítať.
Potom ma začalo zaujímať a začala som žiť niečím iným, ale to tu rozoberať nechcem a o pár rokov ma knihy už nebavili, prídu mi nudné.
Jediné knihy čo občas čítam sú o psoch, či už profily plemien, ich správanie, staroslivosť o ne a tak.
Vdaka knihám som sa naučila gramatiku, mám širšiu slovnú zásobu a to myslím že momentálne chýba mnohím mladším, ktorí knihy nečítali.
Vidno to aj na birdzi, niektorí tu majú tragický pravopis a robia strašné hrúbky.
vždy sa nájde minimálne jeden spisovateľ/ka ktorú potom naháňam po každej knižnici nevyliečiteľná závislosť na knihách žiadna odvykačka nepomôže tu.. veru nie
Neviem, čo by som bez nich robila. Niekedy, ak siahnem po niečom fakt dobrom a pútavom, zabarikádujem sa do izby, len s prestávkami na jedlo a na WC, kým ju nedočítam. Síce v poslednej dobe mi ostávajú akurát tak e-knihy na mobile, keďže ich neviem v žiadnom kníhkupectve zohnať, nič nie je lepšie ako vôňa novej knihy, také reálne to je A čím hrubšia, tým lepšie
@Lilnicole jo e-knihy som nikdy nemal rad ..chyba tam ta vona papiera a ten zvuk ked sa strany otacaju ...ale zial knihy su na slovensku velmi drahe ...takze len raz za cas si mozem dovolit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Potom ma začalo zaujímať a začala som žiť niečím iným, ale to tu rozoberať nechcem a o pár rokov ma knihy už nebavili, prídu mi nudné.
Jediné knihy čo občas čítam sú o psoch, či už profily plemien, ich správanie, staroslivosť o ne a tak.
Vdaka knihám som sa naučila gramatiku, mám širšiu slovnú zásobu a to myslím že momentálne chýba mnohím mladším, ktorí knihy nečítali.
Vidno to aj na birdzi, niektorí tu majú tragický pravopis a robia strašné hrúbky.
Sú knihy, kt. nevypovedateľne zbožňujem (možno 10) ; knihy, kt. môžem (100-150?); knihy, kt. znesiem a knihy, kt. úprimne nenávidím (konkrétne 4).
je uplne uchvacujúca
A áno, súhlasím, na jednej strane sa staršia generácia ponosuje, že mladí ľudia nečítajú knihy, ale keď kniha stojí priemerne 400-500 korún....
@14 veď knihy sa dajú aj požičať z knižnice, nielen kupovať.