kedze som uz v kniznici vsetko precitala a nic nove mi nenapada nemohli by ste mi prosim odporucit nejaku dobru knihu lebo je ich vela a ja sama neviem odkial mam zacat... (TWILIGHT, upirske denniky, skolu noci a podobne sracky prosim vas vynechajte D
hm no len ked to je tazko ked si nezadala ni nejaky styl alebo co. hmm tak ja som teraz docitala pokrvné putá- sam hayesová. je to super kniha! aspon podla mna
ak si prečítala všetko v knižnici, tak máš taký rozhľad, že ani nepotrebuješ rady, pretože všetko, čo ti poradia, si isto už čítala, keďže máš celú knižnicu zvládnutú
DDD k tej celej kniznici je sice dost velka ale precitala som len z toho zanru co sa mi paci t.j. fantasy nejake dobrodruzne alebo max nejaky nie prilis sladky roman
Meno vetra ( štýl Temné hmoty), Bezosudovosť ( Osvienčim), Divoký zázvor (čínska revolúcia), Odkaz dračích jazdcov (tiež štýl temné hmoty) ....toooho je veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a musis dat aspon styl, ktory citas, alebo co ta zaujima, ale tak tu ti hodim jednu do plena: Veža Bláznov - Andrzej Sapkowski
a ak mas chut na nieco bez deja tak Na ceste od Kerouaca.
alebo - Štát od Platona , podľa mňa paradne daco.
ale naozaj dakujem za vsetky komentare
@13 a páčilo sa?
a vlastne všetky knihy od nich? to si ich fakt prečítala?
alebo od D. Maslowskej - krv a sneh
Poľská literatúra je inak kvalitná vážne
Dalej- Marya Hornbacher Na dne
James Baldwin- keby tak Bealle street prehovorila
Joyce Carol Oatesova- Horke ako moje srdce
Aj Julliette - Prečo ja ? (o žene ktorá umiera na AIDS)