Dovolenka bez knihy? nehrozí ! ... a kedze sa na jednu chystám, chcela by som od vás nejaké typy na dobrú knihu...ale iba od slovenských autorov/autoriek ...niečo podobné ako IVA KUCEROVÁ - NEVIDÍM, NEPOČUJEM, MILUJEM alebo SLADKO V ÚSTACH .... proste nie
@hadiatko Eva Urbaníková a jej knižky nie sú moja parketa a vôbec ma nezaujímajú osudy a problémy žien v zrelom veku a hlavne súboje medzi dvoma pohlaviami
Čo sa slovenských autorov týka, dostala som sa po Dominika Dána, Zuzanu Šulajovú a jej Džínsové denníky (ktoré moc neodporúčam, je to trochu divné) a Martinu Solčanskú s Aprílovým dievčaťom a Očistcom bláznov (tie sa mne osobne fakt páčili, ale tak...nie je to o "problémoch zrelých žien", takže neviem
@bonita prepac, ale musim sa zastat autorky fora... len preto, ze neaka kniha sa cita lahko, je lahko napisana, ma jednoduchy dej a myslienku, za to, ze to je relax, a nie jedna hlboko filozoficka myslienka, to neznamena, ze ta kniha nema uroven, alebo nebodaj, ze to je zla kniha, alebo nebodaj gyc. Ja osobne nemozem citat stale len velke knihy... sem tam treba aj taky relax A to sa na dovolenku uplne hodi.
@hadiatko asi ti nepomozem, lebo od Slovenskych autorov toho vela necitam, ale ked vies co chces, tak ti v takom lepsom knihkupetstve poradia
@jaro1991 pekne si to napísal ...vlastne je to tak nejak, moja mama je psychologička mám prečítané veľké množstvo kníh s hlbokou myšlienkou, ale jednoducho teraz mám chuť na niečo také...oddychové ... Ďakujem za objasnenie...
@tysha áno, je to jedna z možností, ale celkom ľahko sa dá vyjadriť názor presne taký istý aj bez kritiky ... kritika je tou ľahšou cestou k vyjadreniu názoru...
Pozerám a zdá sa mi, nie je tá Kučerová či aká niečo ako tá Evita U.? Nejaká piča, ktorá si nevie nájsť vzťah, tak je dobrovoľne feministkou? A sexuálnou poradkyňou. A psychologičkou. A všetkým.
@jaro1991 bol to čisto len môj osobný názor, pre mňa je to gýč a aj bude, pretože také knihy by som vedela napísať aj ja ale ako hovorím je to ČISTO LEN MÔJ OSOBNÝ NÁZOR!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
čiže tentokrát neporadím
Skús Cicuškine zápisky od Olivie Olivieri.
@bonita gýčové?!!! prečítala si knihu SVET MI JE DLŽNÝ, SLADKO V ÚSTACH ?! ....nesúhlasím... konečne knihy, ktoré majú úroveň
takže podľa môjho názoru to úroveň nemá
@bonita okej, ale to je vec vkusu nie gýč ....
@schizzofrenya solčanskú mám prečítanu diki
@hadiatko asi ti nepomozem, lebo od Slovenskych autorov toho vela necitam, ale ked vies co chces, tak ti v takom lepsom knihkupetstve poradia
navyše tiež súhlasím, podľa mňa sú to proste braky (urbaníková, keleová-vasilková a spol), ale, pochopiteľne, vec vkusu
keď už slovenský autor a "oddychové čítanie" tak jednoznačne Pišťanek (aj keď nie každému "sadne" )
ale áno, znamená. kritika je vyjadrením názoru
Vždy ma fascinoval ženský vkus..
na tejto stránke máte kopu kníh, aj od slovenských autorov .. stačí trochu hladať