aha, lebo to znelo tak ledabolo, človek si môže pod tým všeličo myslieť, a od Dostyho si určite všetko prečítala? ak sa ti páčil, nie je problém od neho viac prečítať, alebo ak chceš nového autora, skús tú placku Orwellovu Zvieracia farma (tak ma napadlo teraz), to bolo dobré .. apropo, nemecká literatúra Werthera od Goetheho??
@sisel ...od orwela je este super aj 1984.. trocha dlhsie ako zvieracia farma.. ale stoji to za to... asi najlepsia od neho... a este bitunok c. 5 .. tie som cital s chutou ako remarqua..
a na zamyslenie je dobry spisovatel co sa vacsinu svojho zivota iba zamyslal paulo coelho.. tam je tych myslienok ajjajaj.. alchymista.. zahir a podobne..
@adameus ten film je dobrý, hoc knihu som nečítala.......... teraz som začala čítať aj knihu Alica v krajine zázrakov, ale najprv som videla film, tak teraz v tom mam chaos a neviem čo dočítam vôbec
a tiež radšej skôr niečo prečítam ako pozriem, ale keď prečítam a potom pozriem film tak film ma väčšinou sklame.
ozaj.. to ma napadla este jedna kniha vs. film .. ken kesey prelet nad kukucim hniezdom.. kniha sa mi velmi pacila a film mam tiez rad .. aj ked su na to rozne nazory.. oboje doporucejm .. jedno aj druhe stoji za to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nie nečítam, ale pozriem
Wilde: Obraz Doriana Graya
Turgenev: Otcovia a deti
Burgess: Mechanicky pomaranc
Virapen: Neziaduci ucinok smrt
a na zamyslenie je dobry spisovatel co sa vacsinu svojho zivota iba zamyslal paulo coelho.. tam je tych myslienok ajjajaj.. alchymista.. zahir a podobne..
sa rozhodnut ci ho pozriet alebo nie aby mi nahodu nepokazil dojem z tej knihy ako to je u filmov zvykom...
a z tvojho pohladu neviem ci by som po pozreti potom tu knuhu cital... mala v tom caro ze do poslednej stranky nevies ako to skonci..
(najlepsia kombinacia kvalitnej knihy a filmu je krstny otec... inak ziaden film som este nevidel co by dobre vystihol knihu.. )
a inak na youtube je aj rozpravka zvieracia farma presne podla knizky
a tiež radšej skôr niečo prečítam ako pozriem, ale keď prečítam a potom pozriem film tak film ma väčšinou sklame.