neviem akú knihu si mám zobrať na 10-hodinový let, aby som ho nejak vydržala. neporadíte niečo dobré? buď nejaké fantasy alebo na spôsob Dana Browna, romantické nie. ďakujem za pomoc
@mortycia - čokoľvek od Terryho Pratchetta zo série Zeměplocha?
komediálne fantasy, ale také že je to v podstate taká jemná paródia na žáner všeobecne, a zároveň ho tým hrozne obohacuje, plus obvykle majú dosť kvalitnú pointu
no moj let ma tri casti, dokopy vyse 15 hodin vo vzduchu a kedze nerada lietam este v Prahe na letisku sa asi opijem a budem dufat, ze najdem tu spravnu hranicu- aby som vo vzduchu bola otupena, ale tiez schopna v pohode prestupovat . Ale pacili sa mi trebars knihy Liecitel, alebo Teoria Konca. Raz som v liedadle citala aj Holy War s veľkou fotkou Bin Ladina na titulke a jeden spolusediaci z toho nemal velku radost kym som mu nevysvetlila, ze je to povinne citanie do skoly D.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
všetky nie, len tie, čo ma bavili
komediálne fantasy, ale také že je to v podstate taká jemná paródia na žáner všeobecne, a zároveň ho tým hrozne obohacuje, plus obvykle majú dosť kvalitnú pointu
tak musím pozrieť, lebo už som o ňom počula, ale ku knihám som sa nejak nedostala
co ti....vsak zaspim este pred startom zobudim sa na jedlo zaspim znova a definitivne ma budi len zmena tlaku v kabine pri pristavani
a ja rada lietam, už som si zvykla za ten čas.
a ďakujem za tipy, určite si nejaké z nich zoženiem