Trochu mimo témy, ak tam ideš študovať určite vieš aj koľko ťa ročne víde štúdium, vedel by si mi povedať? Rozmýšlam nad zahraničím, pretože VŠ na SK nestoja moc za reč.
@N0win0u tam šiel študovať pokiaľ viem, ale netuším kde sa teraz nachádza... inak super mesto, dákych sedem mesiacov som sa tam pohyboval, chvíľu aj pracoval...
na to prídeš, veď ľudia zo Škandinávie vo všeobecnosti vedia dosť dobre anglicky, nebudeš vedieť, spýtaš sa... nič zložité...ja som tam prišiel, našiel si prácu, musel behať po úradoch, vybavovať si daňové, imigračné, bankomatovú kartu a kadejaké iné hlušiny, nakoniec som sa na to vysral, v tej práci čo som vykonával by som bol o rok psychicky na dne
na základe čoho ťa prijali? známok zo strednej? celkom mi to príde psycho, že sa nerobia prijímačky, chcem tam ísť až po bakalárovi a ak by na mastra brali moje známky z bakalára, tak to nie je moc dobré
@nao_mao nechem ti brat iluzie ale ta tvoja skola nie je zrovna taka kvôli ktorej by sa ti vobec oplatilo ist do toho Danska Dansko je neskutocne predrazene, takmer nemozne si nájsť prácu ci ubytovanie hoci aj v hlavnom meste. Skoly tam su rovnako na hovno ako tu, je fakt len zopar na ktore by sa ti oplatilo ale KEA rozhodne k nim nepatri. Pozri si pred tym radsej nejake rebríčky, hodnotenia skol, ci aj referencie o tej skole. Poznam dost ludi co sa kvoli dansku len zadlžili a nakoniec zistili ze maju take iste hovno ako niekto z väčšiny slovenskych univerzit. @sunnn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov