@tenario samozrejme!!!odburava tuk!!ja to momentalne berem..kofi tabs 100mg v tablete davam si 2tablety hodinu pred treningom...odburava tuk...kukni toto: » cs.wikipedia.org/wiki/Kofein... a tam dole mas ze ucinky...
@stormmast3r daju sa kupit v lekarni za 5€ tie moje...100 tablet 100mg v jednej...a naco ty je menej?????v kave jednej mas v priemer 50-70mg kofeinu!!!a na to aby to fungovalo ako ma treba aspon 200mg hodinu pre vykonom...mam to od stryka s nim som sa radil.
@stormmast3r to ty staci aj kava ale 200 ta nezabije a ani ty neuskody...keby su nebezpecne su na predpis!! .-) ako keby si vipil 3-4 kavy je tych 200mg...ver my...
@tenario kazda vec sa ty inak rychlo vstrebe..ked si zarobim protein do mlieka vstrebava sa dlho ked do vody tak sa vstrebava rychlo a to znamena ze aj rychlejsie zaucinkuje! a v kave mas aj ine latky ako kofein ale toto je cisty kofein! nemusis pit
@tenario myslim si ze nie na to som odbornik neni ale co neskodi???aj paralen skodi ale toto nie je liek len doplnok vyzivy ako je aj uvedene na obale a kludne aj kavu pi...
Smrtelná dávka
Smrtelná dávka kofeinu je při orálním užití 150 mg/kg, to je pro 100 kg těžkou osobu 15 g, přepočítáno na kávu je to 25 litrů. Nejvyšší dávka, kterou člověk přežil, byla 24 gramů. Nejnižší, kterou nepřežil, je 3,2 gramy, ovšem nitrožilně[zdroj?]. Za rozumné denní množství se považuje cca 300 mg kofeinu, což jsou asi tři šálky kávy.
ja som pri jednom treningu braval asi zo zaciatku 200mg potom 300mg a nabudi ta to a obcas z toho moze boliet hlava. Na chudnutie neviem aky to ma vplyv ale viac sa clovek poti
minule som si dal kavu a vybehol dvakrat schody na desiate a skoro som sa doblval normalne som si lahol a zobudil sa az rano, kofein a cvicenie nikdy kofein je dobry do prace, hlavne na nocne sa mi osvedcil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ako je to s tym zdravim neskodi na organizmus ta tabletka? Na pecen zaludok a tak?
Smrtelná dávka
Smrtelná dávka kofeinu je při orálním užití 150 mg/kg, to je pro 100 kg těžkou osobu 15 g, přepočítáno na kávu je to 25 litrů. Nejvyšší dávka, kterou člověk přežil, byla 24 gramů. Nejnižší, kterou nepřežil, je 3,2 gramy, ovšem nitrožilně[zdroj?]. Za rozumné denní množství se považuje cca 300 mg kofeinu, což jsou asi tři šálky kávy.