Ma tak napadla jedna otazka, co sme kedysi pri víne rozoberali...asi to poznate...
Predstavte si, ze idete autom a za vami ide tornado a pridete na zastavku, kde su traja ludia - nejaka starenka, vas najlepsi kamarat/ka a dievca/chlapec vas
no jasne ze toho chalana mojich snov co keby sme len my dvaja prezili...musim mysliet co bude aj potom co by som robila s tou starenkou a s kamaratkou?hmm..no este mozno tu by som aj zobrala do otho auta,ale asi skor nie
kedze do auta sa zmestia len dvaja tak ja by som vystupila, auto by som nechala kamaratke a chlapcovi mojich snov a so starenkou by som umrela: smiley:
Toto bolo v jendom filme (len si uz nepamatam ktory) a odpoved je presne ta ako majlosova teda auto dam kamaratovi nech zobere starenku a ja ostanem s laskou mojho zivota.
Ale inak to malo byt tak, ze ta babicka je zranena, nemas cas zobrat ich po jednom a do auta sa zmestia len 2 vratane sofera. Mam pocit ze to je aj akasi psychologicko diagnosticka pomocka na to aby psycholog zistil aka ste povaha ci co, ale tym som si nie isty.
A preco je to tak - nenecham predsa zomriet naj kamarat kvoli egoizmu a ked uz bude zdrhat nech zobere aj babicku (dobry skutok predsa) a ja ostanem so zenskou pretoze je to laska mojho zivota a opakovat sa uz nebude.
pre tych, co chceli do auta zobrat vsetkych - to auto je len dvojmiestny sportak, alebo povedzme, ze miesto auta mate motorku Tak ci tak, zobrat mozte len jedneho...my ked sme nad tym rozmyslali, tak sme dosli k zaveru, ze by som zobral dievca mojich snov a ten kamarat ak je naozaj moj najlepsi kamarat, tak by mi to doprial a chcel aby som zobral ju, inac by nebol moj najlepsi kamarat
a do riti... to je doost krutas toto... ale ak by som mohla prezit tak asi kamoska... ak by som mala len niekoho zviest a potom pockat na smrt tak by som si s tym chalanom uzila a to by bol moj koniec
kuurnajs sakramensá dilema ale viec si cením naj kamosku alebo kamosa ako toho mojich snov ved takych este bude. ale nad tou babkou neuvazujem vôbec hm cim to asi bude :d :d no ja by som vzala toho kamosa, posadila by som ho za volant a ja by som si do zadu na kolena zobrala este toho chalana snov a bolo by to......astala vista babka
@17 - na tvojom aute by si dostala defekt, ale mala by si stastie a nasla by si dvojmiestne auto pojazdne a az na nom by si dosla k tym trom
ked tak rozmyslam, tak dievcata to maju cosi lahsie v rozhodovani...lebo chalanov moze aj to skriet, ze ci nechaju umriet dievca, bez ohladu na to, ci by s nou nieco mali alebo nie...ale ako poznam seba a moju nerozhodnost, tak u mna by to bolo tak, ze by som sa nevedel rozhodnut a tornado by nas zatial dobehlo a zmietlo vsetkych
@19 mne by nevadilo ze mam dvojmiestne aj tak by sme sa zmestili traja kamoska by soferovala a ja by som typkovi sadla na kolena a ta starenka..mrzi ma to
no jednoduche kamosovi by som dal auto nech zoberu staru do nemocnice...zensku by som som zobral zo sebou peso by sme usli pred tornadom...skryli sa v nejakom kryte a od radosti ze sme prezili by sme sa pomilovali
Aky ste tu vsetci dobrosrdecni ludia co tu citam! Islo by vam o zivot, myslite ze by ste vystupili a nechali nastupit osobu svojich snov a naj. kamosa??? Ani by som nevravel!! Palili by ste okolo tej zastavky, ani by ste nepribrzdili...a ked ano, zobrali by ste koho mate najradcej!
budeme uprimní...sak jasne ze lasku ...no ale zase tých bude vela..a kamoša...nooo ale preda len ta laska ..tak by osm sa vysrala na vštkých troch a išla si dalej
@36 - pochop, ze mozes zachranit len JEDNEHO z nich!!! Tak zabudnime na auto, zabudnime aj na motorku a povedzme, ze mas 7milove cizmy a mozes len jedneho zobrat na ruky alebo na chrbat...troch by si neuniesla
no tazka otazka veru ze hej. asi kamosa/ku. laska ci co to mojho zivota cert ber laska prejde a ostane nejaka zuriva furia na krku alebo ziarlivec. kamos ostane vzyd kamosom haha
hm...chlapec mojich snov musi byt vazne nieco extra..kamarat je proste kamarat..starenka vazne dlho zit nebude..
kks..uz nad tym rozmyslam 5 min...ale tak-ta nesebecka verzia co sa tu uz spominala sa mi paci najviac-kamarat zobere babku a ja zostanem s chlapcom mojich snov..to by bola krasna smrt v jeho objatii
No po prve: Ak by tam bola moja zena snov, tak ona by ma urcite nemala ako chlapa jej snov. Takze urcite by po zachrane odisla a vysrala sa na mna.
Najlepsi kamarad je predsa len najlepsi kamarad, tkaze tam nie je co riesit. A starena by za chvilku zomrela mala uz za sebou aj horsie veci.
Po druhe: Na slovensku tornado som este nevidel ale budis. A ak by som siel tak by som siel asi rychlo. A teraz mi vseci povedzte ako by som si v tom okamihu vsimol tich ludi? Chcete mi vari povedat, ze v rychlosti 120 alebo aj viac dame 150 vsak dvojmiestne auto je sportiak daky, vsimli by ste si ich? K tomu by aj prsalo hmrelo.
Takze moja odpoved: V zachrane o moj holy zivot by som urcite nebadal nikoho kto je vonku, snazil by som sa uniknut ... a urcite by ma nehryzlo svedomie, alebo uz ako som napisal, nikoho by som si v tej rychlosti nevsimol .... to je asi vsetko
@45 - nejde o to, ze je to nerealne na Slovensku, alebo ze by si si ich nevsimol...to je cisto len hypoteticka otazka, ze keby, tak koho by si zobral...ale tak odpovedal si, ze kamarata, tak ok
@44 - ten chlapec tvojich snov by ti bol urcite velmi vdacny, ze si vystupila z auta a nechala odist tych dvoch a vy tam zomriete, hlavne ze budete spolu
14. -lucates, to nemyslis vazne ze sa kvoli zene svojich snov vykasles na svojho najlepsieho kamosa! je to sice romanticke ale ak ja to najlepsi kamos, tak uz pravdepodobne nestretnes nikoho kto ti bude tak rozumiet ako on... a je jedno ze on by to pochopil a doprial by ti to, strata by to bola pre teba
@49 - ak by som ja stal na tej zastavke s babkou a dievcatom kamaratovych snov a prisiel by kamarat, ktory by nechal auto autom, tak ja by som mile rad don nasadol aj s tym dievcatom jeho snov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A keby sa dalo tak to dievča a starenku vopchám do kufra
Ale inak to malo byt tak, ze ta babicka je zranena, nemas cas zobrat ich po jednom a do auta sa zmestia len 2 vratane sofera. Mam pocit ze to je aj akasi psychologicko diagnosticka pomocka na to aby psycholog zistil aka ste povaha ci co, ale tym som si nie isty.
alebo radsej tu starenku.. kedze neviem soferovat takze s nou havarujem a aspon usetrim tych dvoch bolestnej smrti..
ked tak rozmyslam, tak dievcata to maju cosi lahsie v rozhodovani...lebo chalanov moze aj to skriet, ze ci nechaju umriet dievca, bez ohladu na to, ci by s nou nieco mali alebo nie...ale ako poznam seba a moju nerozhodnost, tak u mna by to bolo tak, ze by som sa nevedel rozhodnut a tornado by nas zatial dobehlo a zmietlo vsetkych
no tazka otazka veru ze hej. asi kamosa/ku. laska ci co to mojho zivota cert ber laska prejde a ostane nejaka zuriva furia na krku alebo ziarlivec. kamos ostane vzyd kamosom haha
kks..uz nad tym rozmyslam 5 min...ale tak-ta nesebecka verzia co sa tu uz spominala sa mi paci najviac-kamarat zobere babku a ja zostanem s chlapcom mojich snov..to by bola krasna smrt v jeho objatii
Najlepsi kamarad je predsa len najlepsi kamarad, tkaze tam nie je co riesit. A starena by za chvilku zomrela mala uz za sebou aj horsie veci.
Po druhe: Na slovensku tornado som este nevidel ale budis. A ak by som siel tak by som siel asi rychlo. A teraz mi vseci povedzte ako by som si v tom okamihu vsimol tich ludi? Chcete mi vari povedat, ze v rychlosti 120 alebo aj viac dame 150 vsak dvojmiestne auto je sportiak daky, vsimli by ste si ich? K tomu by aj prsalo hmrelo.
Takze moja odpoved: V zachrane o moj holy zivot by som urcite nebadal nikoho kto je vonku, snazil by som sa uniknut ... a urcite by ma nehryzlo svedomie, alebo uz ako som napisal, nikoho by som si v tej rychlosti nevsimol .... to je asi vsetko
@44 - ten chlapec tvojich snov by ti bol urcite velmi vdacny, ze si vystupila z auta a nechala odist tych dvoch a vy tam zomriete, hlavne ze budete spolu
ako by to dopadlo so mnou, to som napisal v prispevku 19 v poslednej vete