Rad by som, aby sa vyjadrili hlavne zeny.
Ak sme s partiou frajirka si najde niekoho ku komu inklinuje, smeje sa na hlupostiach a oslovuje ho zdrobneninkami, ako zlatko a podobne o ktorych som si myslel, ze ma vyhradene len pre mna.
Neviem co si o tom ma
Bohuzial, niektore zeny su neustale provokaterky. Maju rady a velmi im naplna sebavedomie ked mozu provokovat inych chalanov a miluju ten pocit, ze po nich niekto tuzi a nemoze ich mat. Jednoducho provokaterky. Zivot s nimi je velmi tazky. Avsak, vo vacsine pripadov ide len o provokovanie, flitrovanie, ale nikdy to nezajde dalej. Vzdy je to len o tom, ze chcu ukazat ostatnym o co prichadzaju a upevnit si svoje sebavedomie a pocit uspokojenia. Je to tak trochu smutne. Ako sa s tym da bojovat? Snazit sa nejako to prekusat a nedat im najavo, ze mas na takej zene zavislost. Davat jej skor pocit, ze ona potrebuje Teba.
@nello Dakujem za nazor a rady. Prekusat sa to snazim, nereagujem na to nijak a tvarim sa, ze je to v poriadku hoci ma to rozculuje.
@alive Opytal som sa tu vo fore, lebo uz som sa s tym stretol nie prvy krat. Hoci tentokrat sa to tyka mna osobne, nie som iba svedkom, ze sa to deje druhym. A neviem co si o tom mam mysliet.
@sempiternal Takto reagovat nechcem pretoze mi nie je lahostajna. Mozno to nerobi naschval ale nevedomky a takato konfrontacia by skor bola na skodu.
možno len chce, aby si žiarlil, lebo si v nejakom dámskom magazíne prečítala, že to osvieži váš vzťah
ak to robí v tvojej prítomnosti, tak buď toto alebo je ešte väčšia krava
Veď jej normálne povedz , že ti to vadí.
Nechápem ako môže mať niekto vzťah kde spolu partneria nekomunikujú o tom čo im vadí a čo treba zlepšiť.
Ako ja si neviem predstaviť aby v mojej prítomnosti priateľka koketovala s iným.
ako...keby ja toto vidím niekde v spoločnosti kamarátov, cítila by som sa trápne aj za toho priateľa..proste o takých ženách nemám dobrú mienku..
zjavne si potrebuje niečo dokazovať...
povedz jej, že ti to vadí (sa divím, že to sama nevidí) a buď pochopí, alebo je na tom dosť že zle..
nuž takto, ja sa tak správam ale iba keď som nezadaná. ale napríklad ja mám niekoľko kamarátov, ktorých oslovujem veľmi milo alebo sa s nimi rozprávam velmi zvlastnym sposobom, ktory by rpe beznych ludi neznel ako kamaratsky. ale tak, niektori su homosexuali a napr najlepsi kamarat je heterosexual a ma frajerku rok a pol a aj tak sa oslovujeme zlato, laska, a podobne.
Ale takto, ked som mala vztah, nerobila som to. ako hovoris, vtedy mi to pride tak, ze taketo oslovenia patria len mojmu partnerovi. urcite by som jej to povedala.
chce si dokazat, ze dokaze este niekoho zbalit....tak jej skus dat opat najavo, ze o nu fakt stojis a cenis si vas vztah....ak to nezaberie, tak potom ma psychologicku diagnozu - koketa, takych zien zopar poznam....ide im len o zvysenie svojho sebavedomia a teba ma iba ako ozdobu pred kamaratkami, aby sa mohla pochvalit
Všetci moji kamaráti sú ,, mucko,macko, puska, láska... " tak isto ako aj frajír.
Čo som to teda? Ešte, že mám normálneho sebavedomého frajíra O_____________o
@laurikaaa normálne dievča
ja som taka istá, ale k milovanej osobe sa predsa správam inak
niektoré dievčatá koketériu majú v sebe a ani si to neuvedomujú
ach jo
aj ja niektoremu kamaratovy poviem no co lasko alebo podobne slova uvedene vyssie...co je natom? nerobia si z toho nic je to normalne no ale asi kazda/y to vnima inac
@mariquittka bojim sa, ze budem za blba. Uz bolo par veci, ktore ja som pokladal, za samozrejme a potom som bol za blbca. No rozhodne sa s nou budem musiet o tom pozhovarat, lebo to urcite vidim inak ako ona.
@cawyeara Kamarati si z toho nerobia nic, ja si z toho robim hlavu. Pre mna je to neprijemne, im to samozrejme lichoti. Ja kamaratkam nepoviem inak ako menom. Preto je to pre mna zvlastne. Ju obcas oslovim niecim roztomilym, aby som tak vyjadril, ze pre mna nie je ako vsetkci ostatni. Keby som kazdemu dievcatu, ktoru poznam hovoril napriklad chrobacik, stratilo by to zmysel predsa.
hmm...možno aj ja tak pár ľudii milo oslovujem....ale keď sa tak nad tým zamýšľam...asi by mi dosť vadilo, keby partner tak oslovoval kamarátky...takže z toho mi vychádza, že ak budem mať priateľa, tak tak budem oslovovať len a len jeho! ....jou! 8)
@rudazostravy ide o to ake vztahy maju medzi sebou..je jasne ze ked si robia medzi sebou srandu tak u nich nerobi problem niekoho nazvat aj neviem cim...zas vzdy vsade musi byt komunikacia..dohodnut sa.vyjasnit si to..bud prekusnut a urobit kompromis alebo proste ja neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Bohuzial, niektore zeny su neustale provokaterky. Maju rady a velmi im naplna sebavedomie ked mozu provokovat inych chalanov a miluju ten pocit, ze po nich niekto tuzi a nemoze ich mat. Jednoducho provokaterky. Zivot s nimi je velmi tazky. Avsak, vo vacsine pripadov ide len o provokovanie, flitrovanie, ale nikdy to nezajde dalej. Vzdy je to len o tom, ze chcu ukazat ostatnym o co prichadzaju a upevnit si svoje sebavedomie a pocit uspokojenia. Je to tak trochu smutne. Ako sa s tym da bojovat? Snazit sa nejako to prekusat a nedat im najavo, ze mas na takej zene zavislost. Davat jej skor pocit, ze ona potrebuje Teba.
a nieco to o nej vypoveda..
skoda ze to sam nevidis a musis sa pytat vo fore..
@alive Opytal som sa tu vo fore, lebo uz som sa s tym stretol nie prvy krat. Hoci tentokrat sa to tyka mna osobne, nie som iba svedkom, ze sa to deje druhym. A neviem co si o tom mam mysliet.
@sempiternal Takto reagovat nechcem pretoze mi nie je lahostajna. Mozno to nerobi naschval ale nevedomky a takato konfrontacia by skor bola na skodu.
ak to robí v tvojej prítomnosti, tak buď toto alebo je ešte väčšia krava
Nechápem ako môže mať niekto vzťah kde spolu partneria nekomunikujú o tom čo im vadí a čo treba zlepšiť.
Ako ja si neviem predstaviť aby v mojej prítomnosti priateľka koketovala s iným.
ako...keby ja toto vidím niekde v spoločnosti kamarátov, cítila by som sa trápne aj za toho priateľa..proste o takých ženách nemám dobrú mienku..
zjavne si potrebuje niečo dokazovať...
povedz jej, že ti to vadí (sa divím, že to sama nevidí) a buď pochopí, alebo je na tom dosť že zle..
Ale takto, ked som mala vztah, nerobila som to. ako hovoris, vtedy mi to pride tak, ze taketo oslovenia patria len mojmu partnerovi. urcite by som jej to povedala.
som zdochla
Čo som to teda? Ešte, že mám normálneho sebavedomého frajíra O_____________o
ja som taka istá, ale k milovanej osobe sa predsa správam inak
niektoré dievčatá koketériu majú v sebe a ani si to neuvedomujú
ach jo
@cawyeara Kamarati si z toho nerobia nic, ja si z toho robim hlavu. Pre mna je to neprijemne, im to samozrejme lichoti. Ja kamaratkam nepoviem inak ako menom. Preto je to pre mna zvlastne. Ju obcas oslovim niecim roztomilym, aby som tak vyjadril, ze pre mna nie je ako vsetkci ostatni. Keby som kazdemu dievcatu, ktoru poznam hovoril napriklad chrobacik, stratilo by to zmysel predsa.