v zime, keď som okrem školy nemohla takmer nikam von vysť aj viac než 5 hodin kedže som doma a vela vecí sa tu nedá robiť...čím ďalej tým menej ma to baví...už nech je aspoň +30 stupňov vonku a budem sa chodiť opalovať atď
v skole som cely den na notebooku zalepena co pridem domov tak tez az do vecera noci rano ked vsatanem tak si hned hudbu zapnem ja proste skoro nonstop
zalezi podla situacie a pocasia ked je vonku pekne a teplo som radsej vonku ale ked je zima a prsi tak sa skoro nic neda a som na PC a v skole ked mam prax to musim byt na pc aj keby som nechcela
no zavisi od toho co myslis ze je zmysluplna cinnost a co nie.. ja za toto pokladam robenie veci do skoly, citanie clankov na nete, ktore ma nejak obohacuju alebo mi daju odpovede na nejake otazky co mam, taktiez rozne news su podla mna zmysluplne, tiez praca s grafickymi programami, ktore sice neovladam profesionalne ale ucim sa je podla mna zmysluplna cinnost a co sa tyka hrania PC hier tak to je tak na polovicu zmysluplne/nezmysluplne ... nepr rad hravam RPG hry s bohatym pribehom, kde je vela dialogov a najradsej v anglickom originaly, cim sa dost znacne zdokonaluje moja anglicka slovna zasoba takze to nie je az take bezucelne
cez vikeny..ako napriklad teraz...vcera som bola tak zavisla na birdz-i, ze som tu stravila od obeda do 22.00 tak..toto som prehnala..ale tak..inokedy sa to nestava
ja neviem...ako kedy...pre mna pasivne sedenie je ked sa nudim...a to byva kazdy den ine.ked sa nudim idem cosi robit no logicke nie??cize vela toho nieje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov