wow, absolútne si neviem predstaviť byť dva týždne bez sprchy, veď to už človek musí smrdiet ako toitoika :o
a asi 4 alebo 5 dní, tatko nás ako deti zobral na budú do lesa, kde sa dalo umývať iba v potoku, keď som prišla domov, mala som nohy čierne jak zem a chcelo sa mi grcat z toho smradu z ohňa a zanedbanej hygieny, potom som s ním už nikdy nešla
Neviem sám, asi týždeň. Ale to už by nehrozilo, ja by som už v súčasnosti neobsedel, musel by som niečo jednoducho robiť, a aj by som sa týmpádom potil, takže fuj smrdel by som sám sebe. Momentálne musím umývať vlasy maximálne po 2 dňoch, inak by som sa cítil hrozne a mal by som ich na pohľad mastné, že ani sebe by som sa tak nechcel v zrkadle ukázať.
Ked som bol maly a byval som s mojou jebnutou matkou a otcimom, bolo to cele dni, neviem presne, nesmel som "plytvat vodou". Teraz sa sprchujem denne, inak ma vsetko stipe a svrbi.
ako rekord bol asi 5-6 dní.... nech som bola kdekoľvek a v akomkoľvek stave, vždy som si našla aspoň trochu vody, aby som sa opláchla (aj keď to bolo v ľadovej vode)
asi 2 dni, nešla teplá voda, inak asi som výnimka, lebo ja keď som chorá, tak leziem do vane aj viackrát za deň,lebo len v teplej vode mi je dobre, keďže mne to najviac lezie na kĺby
tiež 3 dni na festivale. Jednak som tam nemala veci na kupanie, lebo som dopredu vedela, ake to tam bude a jednak naozaj rady na sprchy boli take, ze 3 hodiny si clovek odstal v rade (na slnku bez tieňa)...
Keď som bola decko nechcelo sa mi moc umývať ale aj tak myslím že to bolo tak najviac týždeň potom som musela či sa mi to páčilo alebo nie a teraz sa občas stane že dám 3-4 dni ale to ozaj keď nikde nejdem a nepohnem sa celý deň z postele že sa ani nespotim ale to sa veľmi často nestáva lebo minimálne s rodinou sa väčšinou stretávam takže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale dnes už pôjdem. Však som stále doma tvl.
Vyjsť do dediny je skoro ako ísť prvýkrát do zahraničia
a asi 4 alebo 5 dní, tatko nás ako deti zobral na budú do lesa, kde sa dalo umývať iba v potoku, keď som prišla domov, mala som nohy čierne jak zem a chcelo sa mi grcat z toho smradu z ohňa a zanedbanej hygieny, potom som s ním už nikdy nešla