Koľko kariet alebo okien máte otvorených v prehladači? :D
Zaujíma ma to lebo tuším len mne je ľúto zatvárať karty s obsahom čo ma zaujal a vôbec nepoužívam záložky teraz to vyzerá tak, že v počítači mám cca. 30 kariet otvorených v mobile 47 a max. je tam 50 čiže každú chvíľu jednu 2 vymažem aby som sa mestil
V mobile okolo 60 ale casto sa to opakuje lebo ked idem napr na fb tak sa mi nechce prehladavat ze kde je ale proste si otvorim novy a potom ked mam cas tak vsetky prejdem pozrem daco zaujimave (stranky s oblecenim for egzampl) a vsetly vymazem a tak dokola
No a v pc vacsinou okolo 6-7
ja mam momentálne otvorených 14 kariet a to záložky používam len proste sa mi tie karty nechcú zatvárať... ale poväčšine su to serialy čo mam rozpozerané. ... ale tuším som si tento týžden chcela objednavať pizzu lebo mam otvorený nejaky jedalny lístok z reštiky fuu ale vôbec netuším kolko to tam mam na telefone netuším ale tam na prehliadač ani nechodím jedine na internet banking takže tam toho moc nebude
tak mám milion záložiek a momentálne len 5 pripnutých kariet... ... proste ked ma niečo zaujíma a chcem sa k tomu vrátiť tak si to dám do záložiek... alebo si to pripnem a nakoniec to aj tak dám do záložiek... neznášam mať otvorených vela kariet naraz
Ze "nechce sa mi zatvarat " ty Kokot toto je moc....chapem ze sa niekomu nechce do roboty, unyt riad and....ale aby bol niekto lenivy kliknut na X je vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No a v pc vacsinou okolo 6-7
a na mobile ani jednu
na pc práve dve
keď ich je viac tak už v tom mám chaos
som robila poriadky
niekedy mávam aj viac...ale postupne to vypínam..
väčšinou mávam len dve